Fratele Cristian Moisescu a plecat Acasă…


Photo captura youtube

„Piere cel neprihănit, şi nimănui nu-i pasă; se duc oamenii de bine, şi nimeni nu ia aminte că din pricina răutăţii este luat cel neprihănit.”

Cristian Moisescu, fratele nostru, fost primar al Aradului, cel care prin felul său de a trăi, îndiferent de poziţia socială pe care a ocupat-o, L-a reprezentat cu atâta dragoste şi cinste pe Domnul, a plecat la Domnul, azi noapte (6 spre 7 ianuarie) la ora 2.oo.

Serviciul de priveghere va fi vineri, de la ora 18,oo la Biserica Dragostea Arad (Pârneava), iar serviciul de înmormântare în acelaşi loc, sâmbătă de la ora 13,oo, iar înhumarea la Cimitirul Eternitatea, după terminarea serviciului de înmormântare.

La revedere, dragul meu Cristi! „Ne-om vedea la acele ţărmuri…”

Despre marinelblaj

... surghiunul în viaţă e greu...
Acest articol a fost publicat în Biserica, Jurnal de luptă şi... de pace, Politichie, Sare... amară, Simţul civic, Trecător prin lume, Ştiri și etichetat . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

10 răspunsuri la Fratele Cristian Moisescu a plecat Acasă…

  1. iosif zice:

    „Si am auzit un glas DIN CER care zicea: Scrie;”Ferice de acum incolo de mortii care mor în Domnul !” Da,zice Duhul,ei se vor odihni de ostenelile lor,caci faptele lor îi urmeaza.”(Apocalipsa 14:13)
    Pentru cei ce mor in Hristos,moartea si dezintegrarea materiei,reprezinta (eliberare din închisoarea de pamânt in care este incatusat sufletul), intrarea in „locul pregatit de Domnul „intr-o dimensiune mai inalta a perceptiei existentei,este o contopire in El,pentru eternitate,in Canaanul ceresc & „Sânul lui Avraam.”
    Noi,cei ce traim în Hristos,murim zilnic,putin câte putin,pentru cei din jurul nostru,pentru ca,aceasta viata scurta si efemera,in trup biologic,este testul fiecaruia dintre noi,iar El,prin viata Sa in trup,ne-a aratat atât de limpede prin faptele Sale,cum sa murim zi de zi pentru semenii nostri,fara sa judecam comportamentul si viata lor,sa ne oferim aproapelui nostru TOT ce avem,”caci ce avem ca sa nu fi primit”,iar daca primim ,nu e meritul nostru,ci dragostea Sa,de aceea mântuirea se capata prin har. Când societatea umana va constientiza acest lucru,si îl va pune in aplicare,atunci binecuvântarile se vor revarsa peste toata omenirea .
    Doar dragostea va dainui vesnic.Absenta ei,va produce doar suferinta ,haos si anarhie.
    „VA DAU O PORUNCA NOUA…”(Ioan13:34,35)
    Fiti binecuvântati.

    • T. zice:

      Iosif, l-ai citit sau audiat mult cumva pe Iosif Ton, sau alte materiale neo-carismatice, hiper-carismatice ?!? Te intreb asta fiindca modul tau de a defini moartea crestinului ca o „dezintegrare a materiei / ELIBERAREA DIN INCHISOAREA DE PAMANT IN CARE E INCATUSAT SUFLETUL” si apoi „CONTOPIRE IN DUMNEZEU” e aproape identic cu cel a GNOSTICISMULUI (o veche erezie, cunoscuta pentru abilitatea ei luciferica de camuflare si REdefinire a doctrinelor biblice, impotriva caruia Crestinismul apostolic si apoi cel patristic, au avut foarte mult si greu de luptat, crestinismul patristic ramanand negativ influentat pana in ziua de azi) si pe care Hiper-carismatismul/Neo-carismatismul contemporan a (re)inviat-o / reanimat-o ca pe un Frankenstein „spiritual” Neo-gnostic.

      • Iosif zice:

        Draga „T”.
        Trebuie sa recunosc,ai o intuitie buna. L-am ascultat,(mai putin citit),pe acest om,I.Ton,inca de pe vremea când vorbea la radio „E.Libera”,si am învatat multe lucruri bune,nu numai de la el,ci de la toti marii teologi ai istoriei crestinatatii,plecati la Domnul,sau care mai sunt printre noi. Personal îi aduc pe toti (cei in viata) in rugile mele,înaltate catre Tatal,si Îl rog din tot sufletul,sa-i lumineze cu intelepciunea care vine de sus.(Iacov 3:17,18). De la o vreme incoace,învat de la toti,chiar si de la tine,si ma rog ca Dumnezeu ,Tatal Domnului Hristos,si al nostru,cei rascumparati de El,nu cu aur si argint,ci cu scump sângele sau,ce a curs (si inca mai curge) din trupul Sau strapuns de pacatele melen,si ale lumii întregi,si care mai are si azi,puterea de a ne curata si albi hainele murdare ,mânjite de aceasta lume care „zace in cel rau”.
        „Cine zice ca ramâne în El trebuie sa traiasca si el cum a trait Isus.”(1Ioan 2:6)
        Ma intreb,si va indemn sa va intrebativa toti cei ce cititi aceste rânduri. Se reflecta dragostea Lui Hristos în viata mea/ta ???
        Fiti binecuvantati.

      • Iosif zice:

        …si ca sa nu uit. Intuesc si eu ceva,nu e o certitudine,insa daca pe multe bloguri,sunt alungat,neacceptat,cenzurat – (deoarece reteaua virtuala,conecteaza cu viteza duhurile din locurile ceresti ce se împotrivesc adevarului),- din pricina marturisirii adevarului,eu voi cauta altele,iar daca nu vor mai fi nici unul disponibil,in a accepta Cuvântul lui Dumnezeu,voi striga in pustiu,poate ma vor auzi fiarele salbatice ale pustiei.
        Fiti binecuvantati.

      • marinelblaj zice:

        T şi Iosif, nu cred că aici era locul cel mai potrivit pentru aceste comentarii. Măcar pentru reverenţa pe care o merită Cristi! Mulţumesc pentru înţelegere!

  2. iosif zice:

    Urmarind evenimentele ce se deruleaza acelerat,pe plan mondial,si mai cu seama in poporul Lui Dumnezeu,sunt consternat,si plîng zilnic,observând absenta IUBIRII AUTENTICE,NECONDITIONATE,SACRIFICATOARE,pe cale de disparitie,produsa de „omul faradelegii”,care a institutionalizat Biserica Lui Dumnezeu autentica,impartind-o in religii,confesiuni si secte,inaltând ziduri si garduri de pizma si ura ce rod precum gangrena Biserica,Mireasa.
    Dumnezeu sa se indure de „madularele Lui Hristos”,batjocorite,amputate,si inlaturate de Trup,de „lupi”flamânzi si „ursi” fiorosi,ce devoreaza „turmele”razlete,imprastiate prin „tufisurile” pamântului.

    Fiti binecuvântati

    • T. zice:

      Aaaa…Iosife, defapt d.p.d.v istorico-religios „impartirea in religii, confesiuni si secte” ,la care faci tu referire, a fost chiar un rezultat al reactiei la putregaiul spiritual al „INSTITUTIONALIZARII Bisericii Lui Dumnezeu” (a se citi Romano-Catolicismului).

      Nu ti-ai pus deloc intrebarea DE CE azi in postmodernism se vrea iar UNIFICAREA „Bisericii”, prin daramarea asa ziselor „ziduri si garduri de pizma si ura” , totul in numele, sau sub pretextul „IUBIRII AUTENTICE, NECONDITIONATE, SACRIFICATOARE” (mari cuvinte, dar golite de substanta lor autentic crestin-biblica, atunci cand sunt REdefinite in dialectica ecumenica) ???

  3. T. zice:

    Da, fratele Cristian Moisescu (mi-a fost profesor de lb. engleza), a fost un crestin biblic, adica unul autentic. A trait ceea ce a crezut. A avut si Aradul un primar pocait…dar doar unul !

  4. iosif zice:

    „Arunca-ti pâinea pe ape si dupa multa vreme,o vei gasi iarasi.
    Imparte-o in sapte si chiar in opt,caci nu stii ce nenorocire poate da peste pamânt
    Fiti binecuvantati.

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.