Reguli

Regulile acestui blog (deca(b)logul)

Nu vor fi multe, dar vor fi respectate! Altfel… sunt mii de alte bloguri!

1. Este un blog personal, de care răspund în faţa lui Dumnezeu, drept pentru care îmi asum deciziile faţă de orice se petrece în acest spaţiu.

2. Nu sunt un pudibond, dar cunosc foarte bine limitele. Drept pentru care „coşul” va fi oricând pregătit pentru indecenţă, violenţă, neruşinare în limbaj.

3. Pentru că şi Dumnezeu ne dă mereu câte o şansă, nimeni nu va fi spamat definitiv. Oricine se poate întoarce, dacă este dispus să respecte regulile.

4. Timpul este nu doar preţios, ci şi puţin. Nu doresc să irosesc timpul nimănui, drept pentru care aş dori reciprocitate.

5. Voi răspunde comentariilor în măsura posibilităţilor. Ştiu că vor exista nemulţumiri, dar cine crede că reuşeşte să nu nemulţumească ar trebui să fie nemulţumit de percepţia de sine.

6. Experienţa m-a învăţat că una dintre meseriile frumoase este aceea de pompier. Măcar în sensul că nu-ţi poţi lua de lucru acasă! Drept pentru care voi stinge orice „incendiu” ce va apărea aici când voi considera că „arde” prea tare sau inutil. „Limba este şi ea un foc…”, spunea apostolul Iacov. Drept pentru care, atenţie cum manipulăm „focul”!

7. Pentru că acesta este blogul unui creştin, mă voi strădui să încurajez dialogul care duce la prietenie şi să descurajez orice poate crea duşmănie, ranchiună sau resentimente. Vă rog să mă ajutaţi.

8. Orice material de pe acest blog poate fi reprodus pe alte bloguri, cu rugămintea de a se preciza sursa şi autorul. Aş prefera să fiu consultat în prealabil, fiindcă şi eu voi proceda la fel cu materialele care nu-mi aparţin.

9. Subiectele abordate pe acest blog nu vor fi doar creştine, dar vor fi doar dintre cele de care să nu-mi fie ruşine în faţa lui Dumnezeu. Recomand aceeaşi atitudine vizitatorilor acestui blog. Viaţa e complexă, dar nu tot ce cuprinde ea duce la Viaţă!

10. Dacă vom învăţa să-L respectăm pe Dumnezeu, ne vom respecta reciproc şi acest blog va fi unul curat. Cu siguranţă nu voi putea singur. Contez pe voi!

FIŢI BINEVENIŢI ÎN „CETATEA DE PIATRĂ”!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.