„DLSA FAPTE” – PROIECTARE PENTRU COMUNITĂŢI EVANGHELICE (R)


Mă bucur de fiecare dată când în lumea evanghelică se mai petrec şi FAPTE, când iniţiative care trec dincolo de zidurile bisericii se pun în practică. Iată o asemena iniţiativă a „copilului nostru de suflet” (cum ne place să o numim pe „arhiteacta” noastră, Ligia!), iniţiativă pe care o salut cu admiraţie!

„Vă prezentăm cu bucurie noul pachet de servicii cu tarife preferenţiale care se adresează nevoilor spirituale ale comunităţii în care trăim.
După doi ani de activitate pe piaţă am realizat faptul că din cauza blocajului economic care s-a produs în România, multe proiecte care au un caracter social-evanghelic s-au oprit. România nu este o ţară care, blocată de comunism şi bombardată acum intens de mass-media, să îşi permită să oprească promovarea valorilor moral-creştine în societate. Avem unul din locurile de vârf  în ceea ce priveşte rata avorturilor, a traficului de carne vie, a lipsei de respect faţă de bătrâni (prin acordarea unor pensii penibil de mici), a lipsei de grijă faţă de copii şi generaţiile care urmează (prin abandonul familiei pentru un loc de muncă în străinătate), etc.”

Putem afla mai multe detalii despre această lăudabilă iniţiativă AICI.

Despre marinelblaj

... surghiunul în viaţă e greu...
Acest articol a fost publicat în Biserica, Guest post, Simţul civic, Uncategorized, Ştiri și etichetat , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.