Murdăriile unei duminici…


Folosim internetul (cei care beneficiază de aşa ceva) aproape zilnic. Este una dintre facilităţile de care ne bucurăm. Corespondenţă aproape instant, discuţii mai ieftine decât cele telefonice, informaţie etc. Dar şi multe lucruri murdare sau… doar amare. Astazi a trebuit sa scriu urgent un e-mail. Închizând casuţa de mail, mi-au apărut ştirile „Yahoo”. Între ele una cu titlul „Vei continua să foloseşti Google după această ştire?” Normal, ca un utilizator şi al acestui motor de căutare, am vrut să aflu despre ce este vorba. Mi-am amărât ziua în continuare. Iată ce am citit:

„Google a lansat, sâmbătă, campania „Legalize Love”, o iniţiativă care sprijină legalizarea în lumea întreagă a căsătoriilor între persoanele de acelaşi sex…” (mai multe aici).

Sunt conştient că şi alţii se vor întrista. Cu câţiva ani în urmă făceam parte dintr-o echipă creştină minunată care reuşea să promoveze în Parlament o propunere legislativă privind definirea căsătoriei în mod corect, conform principiilor creştine şi morale. Nu mi-am schimbat opiniile. Mai mult, constat că pe un blog foarte drag mie, discuţiile pe marginea acestui subiect depăşesc cu mult numărul de comentarii pe marginea altor subiecte, lucru care arată că subiectul este (şi mai mult ca sigur că va fi) unul foarte disputat.

Întrebarea reală nu este dacă vom mai folosi „Google”. Întrebarea este ce e de făcut!

Despre marinelblaj

... surghiunul în viaţă e greu...
Acest articol a fost publicat în Întrebări întrebătoare, Biserica, Disperări, Pe gânduri, Politichie, Sare... amară, Trecător prin lume, Ştiri. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

2 răspunsuri la Murdăriile unei duminici…

  1. Strong Independent Woman zice:

    Este de facut 2 Cronici 7:14.
    Dar nu se va face. Nimic, nimic altceva nu mai salveaza omenirea asta. Sper din toata inima mea mica si neagra safie 2 – 3 ani in care chiar sa fie luata cu asalt Imparatia, si apoi rapirea. Altceva nu mai pot spera…

    • marinelblaj zice:

      Da, SIW, e, în fond, o chestiune de… contabilitate. Câţi vor mai putea fi salvaţi şi câţi vor lua calea osândei… cu pretinsa lor dreptate în mână, neînţelegând că în Împărăţie nu există democraţie, dar există adevăr… 😦

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.