Adi Hentea are nevoie de ajutorul lui Dumnezeu… dar şi de al nostru! – UPDATE


Am vorbit azi dimineaţa (în Cleveland, spre seară) la telefon cu Adi Hentea. Era după patru ore de operaţie la ochiul pe care medicii vor să-l recupereze în mare parte. Asta însemnând pentru Adi şansa de a vedea lumea din jur!

A fost ceva absolut impresionant să-l aud pe Adi, cel care obişnuieşte să-mi spună „frăţică” de când ne-am cunoscut cu mulţi ani în urmă, povestind cum este după operaţie. De altfel, pe internet a apărut şi o scurtă înregistrare cu el.

 

Nu ştiu câtă lume îl cunoaşte aşa cum îl cunoaştem noi, cei care am avut privilegiul să-i fim aproape, fie ca simple persoane, fie ca muzicieni. Ştiu că Adi este aşa cum trebuie să fie un artist adevărat, adică modest şi totuşi conştient de valoarea sa! Mi-a fost drag să-l aud şi să constat că nici în momente ca acestea nu şi-a pierdut încrederea în Dumnezeu şi nici umorul…

Discutând cu soţia lui, Adina, şi ea o femeie extraordinară, şi spunându-i că vom continua să ne rugăm pentru tot procesul medical care, se pare, va dura ceva vreme, am primit o replică: „De oameni ca voi are nevoie Domnul pe pământ!” (Se referea la toţi cei care, parte din grupul cu care Adi cântă din când în când în biserica din care facem parte, îl sprijină în rugăciune – şi nu numai – în aceste momente)

Sincer, m-am simţit ruşinat. I-am şi răspuns, de altfel, cam aşa: „Eh, eu zic că de mai buni ar avea nevoie, dar se mulțumește și El cu ce are la dispoziție!”

Răspunsul meu avea în vedere câteva aspecte din care avem de învăţat:

– în primul rând, e impresionant numărul celor care, într-un timp relativ foarte scurt, au ajuns să doneze mai mult de jumătate din suma necesară pentru a acoperi cheltuielile tratamentului şi operaţiei lui Adi.

– dar asta spune multe şi despre Adi Hentea! Ştiu că n-o să-i prea placă lucrurile pe care le voi scrie, el e modest, cum spuneam, dar adevărul trebuie spus!

Să stai atâţia ani în întuneric şi totuşi să continui să-L slujeşti pe Dumnezeu, când alţii se poticnesc la prima „pietricică” pe cărare, să nu te plângi şi să nu reacţionezi când afli că, încăput pe mâna unor medici adevăraţi, ai fi putut evita toţi aceşti ani de întuneric, să nu ai resentimente faţă de incapacitatea (să spun doar aşa!) unor doctori de a găsi o soluţie (iată!) la îndemână, asta înseamnă nu doar caracter, ci caracter creştin! Acesta e Adi, cel pe care îl aşteptăm cu nerăbdare să se aşeze DE DATA ASTA SINGUR la clapă şi să-L lăudăm împreună pe Domnul care a făcut posibilă această minune!

Continuăm să ne rugăm… frăţică, căci inima noastră bate în acelaşi ritm cu a ta!

Şi, pentru că până acum a fost impresionant numărul celor care au făcut financiar posibilă începerea acestor serii de operaţii şi tratamente, reluăm publicarea adresei unde se pot face în continuare donaţii. Mai e destul până la atingerea sumei necesare, dar sunt convins că cei pe care Adi i-a slujit prin cântecele sale atâţia ani nu şi-au spus încă ultimul cuvânt!

https://www.youcaring.com/adihentea-729950

IEHOVA IRE !

Despre marinelblaj

... surghiunul în viaţă e greu...
Acest articol a fost publicat în Biserica, Jurnal de luptă şi... de pace, Muzichie, Prieteni, Simţul civic, Uncategorized, Ştiri și etichetat , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

3 răspunsuri la Adi Hentea are nevoie de ajutorul lui Dumnezeu… dar şi de al nostru! – UPDATE

  1. rodi zice:

    A republicat asta pe agnus dei – english + romanian blog și a comentat:
    Marinel Blaj a vorbit cu Adi Hentea dupa operatie….

  2. Pingback: Noutăți de la Adi Hentea imediat după prima operație – CrestinTotal.ro

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.