Când justiţia îşi face datoria…


ana-maria-nedelcu

Poate că vă amintiţi că scriam cu câteva vreme înainte despre situaţia dramatică a mamei românce refugiată din Canada în România, împreună cu copilul ei. Eram atunci revoltat că pentru situaţia acestei mame disperate niciunul dintre „titanii” atât de vocali în cazul Bodnariu n-a mişcat un deget. Iată însă că justiţia română, după ce în prima instanţă a mers până la a o trimite în arest pe această femeie necăjită, a făcut dreptate. Rămâne de văzut cum îşi va apăra România în continuare cetăţenii…

Citiţi mai multe AICI.

 

Despre marinelblaj

... surghiunul în viaţă e greu...
Acest articol a fost publicat în constatări, Jurnal de luptă şi... de pace, Simţul civic, Ştiri. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

3 răspunsuri la Când justiţia îşi face datoria…

 1. tabyta22 zice:

  Slava Domnului!Azi, inima mi-a fost cât un ‘purice’ aşteptând rãspunsul justiţiei…şi n-a dezamãgit!Au gândit cu inima dar au rãspuns cu mintea!Mã bucur pentru mamã şi pentru copil!

 2. viorelchis zice:

  Da,e o mare bucurie cand vedem că justiţia prin responsabilitate ajuta familiile in probleme…. !Acest lucru e de apreciat .Si in cazul fam.Botnariu ajungem sa vedem ca pentru castigarea cazului au ajuns sa fie involvati cu putere juridica corporatiuni de advocatura puternice si astfel cazul ajunge la finalizare….
  „….With the Board’s decision approaching, and sensing that it was about to lose the case, Barnevernet dropped its case and agreed to a resolution that would return all of the children to their parents. Because Barnevernet dismissed its claims, the matter is now officially closed and no appeals are forthcoming. Although the family celebrated the weekend together, the couple’s two girls will return to foster care for two weeks to finish school and the two boys will be returned next week…….
  http://mauckbaker.com/11178/blogentry/entry_id/470621/Bodnariu-Family-Reunited-Norway-Returns-Children-to-Christian-Parents
  Asadar cand se ajunge conectat cu advocati din firme puternice care reprezinta astfel de cazuri ……..vedem ca se ajunge la decizii favorabile…..!!!Deci totul depinde cum ajungem conectati si ce suport se gaseste….Unii sunt mai putin norocosi si pentru unii e greu sa intre in contact cu astfel de firme de advocatura …….. pentru a expune cazurile in mod profesional si cu interes de castig …..Unii care au trecut prin astfel de experiente inteleg si nu sunt surprinsi de tot ce se intimpla!!Cazuri de castig sunt putine si multi in viata raman raniti si cu mari dureri ….daca ajungem sa analizam astfel de cazuri care sunt foarte multe si un mare numar de familii in sufrinte….,dar sa nu uitam cum azi functioneaza sistemele si depinde de cine este reprezentat cazul …….. multi vor aduce multe alte explicatii …..,insa in timp se dezvaluie adevarul….

 3. Mie unul mi-e teamă ca nu cumva titanii din cazul Bodnariu, dincolo de ceea ce s-a întâmplat, să aibă agenda lor personală…și să nu fie una prea…….ortodoxă 🙂

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.