Nevoie urgentă de rugăciune pentru Cristi Moisescu (fost primar ARAD)


Greu de găsit în România un primar care să fi reuşit să fie în egală măsură un primar responsabil şi un creştin adevărat, într-o perioadă destul de dificilă, aşa cum a fost Cristi! „O, dătătorule vieţii, eu la picioare Îţi stau…”

agnus dei - english + romanian blog

Photo captura youtube Photo captura youtube

CITESTE si –

Preaiubiti frati,

In acest moment de incercare, am primit un dar deosebit de incurajator de la Domnul. Ca unii adoptati printre „Desculti”si avind revelatia Cuvintului abia prin anul 1983 (putin dupa parasind Romania), nu stiam prea multe despre fratele Cristi Moisescu (poate mi-a scapat ceva informatie de pe site). Profitind de binefacerile internetului, am dorit sa stiu mai mult despre cel pt. care ne rugam de o buna bucata de vreme. Nu ca ne-am ruga mai putin pt cei de care Googel nu se ocupa, ci pt. ca am simtit ca „trebuie”.Mai mult, despre alti frati si surori poate mai putin prezenti in istoria scrisa a crestinatatii, de obicei primim un minim de…

Vezi articolul original 537 de cuvinte mai mult

Despre marinelblaj

... surghiunul în viaţă e greu...
Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

3 răspunsuri la Nevoie urgentă de rugăciune pentru Cristi Moisescu (fost primar ARAD)

 1. iosif zice:

  „Piere cel neprihanit,si nimanui nu-i pasa; se duc oamenii de bine,si nimeni nu ia aminte ca din pricina rautatii este luat cel neprihanit.”(Isaia 57:1)

  „Caut printre ei un om care sa inalte un zid si sa stea in mijlocul sparturii inaintea Mea pentru tara ca sa n-o nimicesc,dar nu gasesc nici unul ! (Ezechiel 22:30)

  Doamne,ai mila si indurare de poporul Tau ! Daca cei neprihaniti merg la rasplatirile vesnice,ridica TU DOAMNE,si UNGE TU,oameni sfinti,iubitori de dreptate si ADEVAR,oameni curajosi,imputerniciti de TINE,prin
  puterea DUHULUI TAU CEL SFANT,oameni daruiti,si supusi total numai TIE,plini de DRAGOSTEA TA,fata de frati,si fata de toti oamenii,asa cum sunt ei,deoarece TU ESTI DRAGOSTE,si ne-ai aratat aceasta DRAGOSTE prin FIUL TAU,HRISTOS ISUS,sacrificandu-L in trup,la GOLGOTA,pentru ca prin credinta noastra in EL,noi sa avem VIATA . ITI multumesc TATA drag,pentru aceasta DRAGOSTE nemeritata,pentru acest HAR maret,ce L-ai manifestat si pentru mine,un rob netrebnic. „…faca-se voia ta,precum in cer si pe pamant.” Toata slavallauda si gloria sa-Ti fie aduse in toate lucrurile,numai Tie,in veci de veci. Amin.

  DOAMNE,ai mila de POPORUL TAU de tara,si de intreaga omenire.

  Fiti binecuvantati.

 2. costica h zice:

  fratele Cristi Moisescu a plecat acasa!

  • marinelblaj zice:

   Da, am aflat! Azi noapte, în jurul orei 2.oo. A plecat la Domnul pe care L-a reprezentat cu atâta sinceritate şi devotament, indiferent de poziţia socială în care l-a pus viaţa.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.