Tristețea se lasă peste Europa … Asasinate la Paris!


Un suficient de amplu articol despre atentatele de aseară din Paris. Problema multor musulmani primiţi în Europa, cu precădere în Franţa ultimelor decenii, iar mai nou în Germania, seamănă izbitor cu istoria calului troian. Personal cred că e deja mult prea târziu pentru măsuri care să fie cât de cât eficiente.
Sunt pe picior de plecare la drum. Ciudat să constaţi că în vreme ce noi plecăm la Sibiu ca să-L slujim pe Domnul în câteva servicii de evanghelizare, alţii cred că-l slujesc pe Allah omorând oameni. Acum precis vor fi unii care vor aminti de cruciade. Uitând însă că între timp lumea a mai evoluat. Sau nu?

Pe stadion, Franța și Germania, binefăcătoarele refugiaților din țările arabe, aveau un meci ,,amical“. În afra stadionului și în alte două locuri din paris, o cafenea și un teatru, peste 200 de francezi cădeau victime unor atentate coordinate făcute de soldați simpatizanți ISIS.

Nu este timpul să le spunem: ,,V-ați făcut-o cu mâna voastră!“, ,,Cum e acum când simțiți pe pielea voastră ce simt evreii din Israel în fiecare an?“ Este timpul măsurilor urgente pentru ca astfel de atacuri să nu se mai repete. Franța este în flăcări!

+++++

Asaltul autoritatilor la Bataclan
Asaltul autoritatilor la Bataclan
Foto:…

Vezi articolul original 807 cuvinte mai mult

Despre marinelblaj

... surghiunul în viaţă e greu...
Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

4 răspunsuri la Tristețea se lasă peste Europa … Asasinate la Paris!

 1. Gabriel zice:

  Seringi impregnate cu captagon, un drag euforizant şi dezumanizant, au fost găsite în diferitele locuri unde a stat şi Salah Abdeslam, creierul presuspus al atacurilor sângeroase comise vineri, 13 noiembrie, la Paris, dar şi o parte dintre complicii săi.

  Captagonul conţine fenetilamină, o amfetamină înscrisă de mai bine de 30 de ani pe lista Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii de substanţe psihotrope. Produsul este cunoscut pentru senzaţia de forţă extraordinară pe care o induce, de invincibilitate. „Ca toate amfetaminele, acest drog induce o rezistenţă la oboseală, o vigilenţă crescută dublată de o pierdere a discernământului. Ea dă consumatorului senzaţia că este un super om, „regele lumii” într-un fel”, explică profesorul Jean paul Tassin, neurobiolog la INSERM şi specialist în problemele de dependenţă în revista de specialitate „Sciences et avenir”, citat de RFI.

  Imediat după ce efectele dispar, apare o formă de psihoză, o alterare a funcţiilor mentale şi o stare de depresie care ia locul euforiei. În acest interval nicio durere şi nicio frică nu mai sunt resimţite de consumator. Aşa se face că un terorist interceptat cât este sub efectul acestui drog nu va fi în niciun caz sensibil la niciun fel de presiuni sau ameninţări, psihice sau fizice.

  Cei care au supravieţuit masacrului de la Bataclan povestesc că atacatorii aveau aerul că sunt complet dezumanizaţi, comportament care corespunde efectelor produse de acest drog. Nimeni nu a uitat însă nici imaginile cu atacatorul de la Sousse (Tunisia), Seifeddine Rezgui, cu arma în mână, mergând surâzător pe plajă. Aceasta pentru că, sub efectul unui astfel de drog, a ucide un om este un act fără însemnătate.

  Captagonul este vândut în prezent luptătorilor din Armata Siriană Liberă, combatanţilor Frontului al Nosra şi grupării Statul islamic iar comercializarea lui merge extraordinar de bine pentru traficanţii din regiune care sunt ajutaţi de haosul din Siria.

  „Azi nimanui nu-i pasă cu adevărat de religie”, spune unul dintre jihadişti comentând faptul că Islamul interzice de fapt orice consum de droguri.          

  Dacă azi captagonul a devenit apanajul luptătorilor kamikaze, trebuie spus că el a fost folosit de ceva mai mult timp în lumea arabă. În urmă cu cincizeci de ani, aceste pasile albe produse în Turcia şi Siria aveau drept destinaţie principală statele din Peninsula Arabă. Potrivit unui raport al Biroului ONU pentru combaterea Drogurilor şi a Criminalităţii, pastila costa câteva centime în Liban dar se revinde cu câteva zeci de dolari în ţările din Golful Persic.

  În noiembrie anul trecut, justiţia din Liban a condamnat pentru trafic de droguri zece persoane între care şi un prinţ saudit care a încercat să scoată din ţară nu mai puţin de două tone de pasile de captagon într-un avion privat cu destinaţia Riad. Este cea mai importantă captură de droguri de pe aeroportul din Beirut. În aprilie anul trecut, alte 15 milioane de pastile de captagon au fost confiscate în portul capitalei Libanului, ascunse în containere de cereale. Autorităţile saudite însărcinate cu lupta antidrog au anunţat de partea lor în 15 noiembrie că au confiscat peste 22 de milioane de pastile de amfetamină în 2014

  • marinelblaj zice:

   Mulţumesc, Gabriel pentru aceste detalii. Sunt convins că mulţi cititori nu le cunoşteau. Ceea ce mai ştiu eu e că, deşi induce o stare de energie foarte mare, totuşi el nu înlătură starea de acumulare a oboselii datorată stării de veghe. Şi, la un moment dat, corpul clachează. Drept pentru care consumatorul e nevoit să-şi perpetueze consumul. E un adaos la dependenţa pe care o creează în sine captagonul…

   • Gabriel zice:

    Marinel, situatia mondiala se poate explica simplu. Americanii folosesc pe dolar semnul piramidei. Noi suntem toti angrenati la acest sistem piramida. Acest sistem dateaza de cand e lumea. Piramidele egiptene nu sunt altceva decat reprezentarea sistemului mondial care lucreaza pe pamant, este acel turn babel care se poate inalta pana la cer ( si la propriu si la figurat. Pe o piramida poti sa construiesti la infinit. Niciodata nu se termina. Forma piramidei este de asa natura ca niciodata nu poti sa zici ca nu mai te poti inalta.
    Si aceasta piramida are in varf pe mamona. Va las pe voi sa cautati ce inseamna mamona. Tinerii acestia care se angreneaza in aceste atacuri nu sunt altceva decat niste instrumente in mana celor care sunt catarati pe piramida sus. Eu nu cred ca mai exista sansa de schimbare a sistemului mondial. De aceea in Apocalipsa proorocia spune ca Dumnezeu v-a face toate lucrurile noi si ca pamantul v-a fugi si nu se v-a mai gasi loc pt el in univers.

   • Gabriel zice:

    Am uitat sa mentionez ca in paralel cu sistemul acesta mondial in forma de piramida este un alt „sistem” care este mai puternic si va dura vesnic. Adevaratul „sistem” crestin are forma tot de piramida numai ca orientata cu varful in jos(temporar). La baza sta Temelia pe care se construieste . Acolo unde cine vrea sa fie mare sa fie slujitorul tuturor. Aceasta piramida este insa temporar cu susul in jos pentru ca vine vremea cand totul v-a fi o turma si un pastor.
    Ps. Nu am timp sa explic acum prea mult. Cred ca multi deja stiu la ce ma refer.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.