Rugăciune într-o altfel de „black friday”


pray

Ştire

Curtea Supremă a Statelor Unite ale Americii a legalizat căsătoriile unisex. Legea devine obligatorie pentru toate statele americane.

Cuvântul lui Dumnezeu – Romani 1:18-32

18 Mânia lui Dumnezeu se descoperă din cer împotriva oricărei necinstiri a lui Dumnezeu şi împotriva oricărei nelegiuiri a oamenilor care înăbuşă adevărul în nelegiuirea lor.
19 Fiindcă ce se poate cunoaşte despre Dumnezeu le este descoperit în ei, căci le-a fost arătat de Dumnezeu.
20 În adevăr, însuşirile nevăzute ale Lui, puterea Lui veşnică şi dumnezeirea Lui se văd lămurit, de la facerea lumii, când te uiţi cu băgare de seamă la ele în lucrurile făcute de El. Aşa că nu se pot dezvinovăţi
21 fiindcă, măcar că au cunoscut pe Dumnezeu, nu L-au proslăvit ca Dumnezeu, nici nu I-au mulţumit; ci s-au dedat la gândiri deşarte, şi inima lor fără pricepere s-a întunecat.
22 S-au fălit că sunt înţelepţi, şi au înnebunit;
23 şi au schimbat slava Dumnezeului nemuritor într-o icoană care seamănă cu omul muritor, păsări, dobitoace cu patru picioare şi târâtoare.
24 De aceea, Dumnezeu i-a lăsat pradă necurăţiei, să urmeze poftele inimilor lor; aşa că îşi necinstesc singuri trupurile;
25 căci au schimbat în minciună adevărul lui Dumnezeu şi au slujit şi s-au închinat făpturii în locul Făcătorului, care este binecuvântat în veci! Amin.
26 Din pricina aceasta, Dumnezeu i-a lăsat în voia unor patimi scârboase; căci femeile lor au schimbat întrebuinţarea firească a lor în una care este împotriva firii;
27 tot astfel, şi bărbaţii au părăsit întrebuinţarea firească a femeii, s-au aprins în poftele lor unii pentru alţii, au săvârşit parte bărbătească cu parte bărbătească lucruri scârboase şi au primit în ei înşişi plata cuvenită pentru rătăcirea lor.
28 Fiindcă n-au căutat să păstreze pe Dumnezeu în cunoştinţa lor, Dumnezeu i-a lăsat în voia minţii lor blestemate, ca să facă lucruri neîngăduite.
29 Astfel, au ajuns plini de orice fel de nelegiuire, de curvie, de viclenie, de lăcomie, de răutate; plini de pizmă, de ucidere, de ceartă, de înşelăciune, de porniri răutăcioase; sunt şoptitori,
30 bârfitori, urâtori de Dumnezeu, obraznici, trufaşi, lăudăroşi, născocitori de rele, neascultători de părinţi,
31 fără pricepere, călcători de cuvânt, fără dragoste firească, neînduplecaţi, fără milă.
32 Şi, măcar că ştiu hotărârea lui Dumnezeu, că cei ce fac asemenea lucruri sunt vrednici de moarte, totuşi, ei nu numai că le fac, dar şi găsesc de buni pe cei ce le fac.

Rugăciune

Doamne, sunt vinovat!

Ajută-mă să văd întâi de toate vinovăţia mea pentru că această nelegiuire a ajuns să se întâmple şi fereşte-mă, Doamne, să o pun în seama altora.

E vina mea, Doamne, că am preferat uneori să tac în loc să numesc păcatul din jurul meu pe nume.

E vina mea, Doamne, că am luptat cu jumătăţi de măsură de multe ori pentru adevăr.

E vina mea, Doamne, că m-am lăsat intimidat uneori atunci când, pornit cu credinţă în demascarea abaterilor de la Cale, am ales să vorbesc despre altceva, în loc să insist pe drumul pe care am pornit.

E vina mea, Doamne, că am căutat să înţeleg mai mult oamenii şi mai puţin imperativul poruncilor tale privitoare la adevăr. E vina mea că m-am lăsat ispitit să pun pe primul plan porunca privind iubirea aproapelui uitând că prima este să Te iubesc pe Tine.

E vina mea, Doamne, că astăzi, prin tăcerea mea de uneori, nelegiuirea aceasta s-a petrecut.

Te rog, Doamne, să mă ajuţi ca înainte de a mă revolta împotriva celor ce promovează şi aprobă această nelegiuire să mă revolt întâi împotriva mea pentru toate tăcerile mele vinovate de până acum.

Te rog să mă ierţi, Doamne, şi te rog să-i ierţi pe toţi cei care nu-şi dau seama că sunt vinovaţi.

Iartă-mă, Dumnezeul meu, iartă-mă şi ai milă!

Despre marinelblaj

... surghiunul în viaţă e greu...
Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

10 răspunsuri la Rugăciune într-o altfel de „black friday”

 1. cristi zice:

  multumesc

 2. Iosif zice:

  „Cetatea se inalta prin binecuvintarea oamenilor fara prihana,dar este surpata prin gura celor rai.”(Prov.11:11)
  „Caci sintem in clipa cind judecata sta sa inceapa de la casa lui Dumnezeu.Si daca incepe cu noi,care va fi sfitsitul celor ce nu asculta de Evanghelia lui Dumnezeu ?
  Si daca cel neprihanit scapa cu greu,ce se va face cel nelegiuit si pacatos ?”(1Petru 4:17,18)

  Suntem ceea ce gindim. Suntem expresia propriilor noastre ginduri,iar cind gindurile sint exprimate in cuvinte,devin arme ucigatoare sau balsamuri,de viata datatoare.

  Fiti binecuvintati.

 3. Aurelian Timoce zice:

  S-a elucidat cazul Maghiar. Olari le ia apararea fetelor din Graz:

  http://family2fam.com/2015/06/26/titel-maghiar-misionarul-impostor/

  • marinelblaj zice:

   Aurelian, bine ai venit în Cetate! Din păcate nu s-a elucidat nimic. Rămâne cum s-a stabilit, adică la fel ca înainte… nimeni nu ştie nimic concret, Titel e un fel de Carlos Şacalul, fetele din Graz se pot duce liniştite să se angajeze pe post de specialist IT în orice serviciu secret din lume, iar vedetele noastre M.O., C.B. şi G.G. îşi pot lua licenţa la Holywood pentru scenarii SF. Poporul va face doar figuraţie, ca şi până acum, de altfel…

   • Gabriel zice:

    dupa parerea mea, articolul lui mike are menirea de a proteja pe toti cei implicati in acest scandal. Acum, fiind trimis tocmai in Moscova, nu ne mai poate ajuta nici chiar FBI ul. Ce idiotenii…

   • marinelblaj zice:

    Exact. De ce crezi că făceam referire la Carlos? Că şi pe ăla s-au chinuit o grămadă de timp să-l prindă, că nu stătea locului 😀 Vorba cuiva… „Mike, ne abureşti”…

 4. Iosif zice:

  „Iata ce trebuie sa faceti: Fiecare sa spuna aproapelui sau ADEVARUL; judecati in portile voastre dupa adevar si in vederea pacii;
  nici unul sa nu gindeasca in inima lui rau inpotriva aproapelui sau,si nici sa nu iubiti juramintul strimb !Caci toate aceste lucruri Eu le urasc,zice Domnul.” (Zaharia 8:16,17)

  Fiti binecuvintati.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.