NOUTĂŢI DESPRE FRATELE NOSTRU NICU


Deşi cu puţină întârziere, dar fiindcă sunt dator cu noutăţi pentru cei care au răspuns la apelul referitor la ajutorul de care a avut nevoie Nicu în vederea transplantului de cornee care îi poate reda vederea, vă pot informa că operaţia, care a avut loc vineri, la o clinică de specialitate din Oradea, a reuşit. Evident, urmează o perioadă în care organismul lui Nicu trebuie să dea indicii că transplantul este acceptat de organism. Urmează alţi paşi până ce se va putea şti cu certitudine că Nicu va vedea din nou. Sunt tratamente care trebuie urmate, anumite controale de evaluare, în total se estimează o perioadă de 6 luni. Medicii şi-au făcut datoria. Acum aşteptăm să lucreze Domnul, Cel care a redat vederea atâtora!

Vă mulţumesc tuturor celor care aţi contribuit material la această acţiune, celor care v-aţi rugat şi vă solicit în continuare sprijin în rugăciune pentru Nicu, fiindcă de acum problema vederii lui este în mâna Domnului! Vă daţi seama că nu voi nominaliza pe nimeni dintre cei care aţi arătat atâta generozitate, fiindcă nu vreau să le răpesc răsplata din ceruri! Domnul, în schimb, îl cunoaşte pe fiecare!

Promit să revin ori de câte ori vor apare noutăţi! Mă rog şi eu ca Domnul să lucreze şi să răsplătească dragostea şi generozitatea voastră!

Despre marinelblaj

... surghiunul în viaţă e greu...
Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.