Anunţ… denunţ… cine mai ştie?


Aflu cu deosebită „încântare” noutăţi. Aşa că, în cele ce urmează, o ştire mai mult sau mai puţin proas(pă)tă:

– la editura „Adoram” (da, aţi citit bine, cei de la Adoram au şi editură!) se va putea găsi în curând cartea „Ghid esenţial de vindecare”, scrisă de… Bill Johnosn şi Randy Clark. Să nu-mi spuneţi că nu ştiţi cine sunt aceştia! Dacă nu ştiţi, înseamnă că n-aţi auzit nici de Noua Reformă Apostolică, nici de Toronto Blessing, nici de Latter Rain şi, în general, nu ştiţi ce înseamnă să o iei „pe arătură”.

Acum, această apariţie editorială ridică unele probleme. Cum se va face reconversia profesională a medicilor, având în vedere că oamenii aceştia au studii, nu glumă? Cartea va fi tipărită doar în română? Întreb, fiindcă dacă va fi tipărită şi în franceză, germană etc, s-a dus cu exodul medicilor români, singura cale de scăpare spre o lume mai bună… Există oare în carte şi vreun capitol care să trateze problema măseluţei de aur?

O observaţie: cum am mai scris, cred în minuni, cred în vindecări, am trăit experienţe absolut uluitoare. Dar să ajungi să încropeşti un ghid…
Să fie această carte o replică „spirituală” la compendiile medicale?

Ce-i drept, ar trebui să ne bucurăm de oportunitatea acestei lansări de carte acum, în debutul sezonului rece, cu gripele, guturaiurile, amigdalitele şi tot tacâmul aferent. Nemaivorbind că, aşa cum spunea Domnul Isus, până şi dragostea se va răci. E drept, din cauza înmulţirii fărădelegii, ori asta e… doar o carte!

The-Fan-clubFoto: pregătire pentru lansare? A cărţii, evident!

Despre marinelblaj

... surghiunul în viaţă e greu...
Acest articol a fost publicat în Întrebări întrebătoare, Biserica, Disperări, Jurnal de luptă şi... de pace, Mioritice, Pe gânduri, Zâmbet sau rictus?, Ştiri. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

5 răspunsuri la Anunţ… denunţ… cine mai ştie?

 1. Octi zice:

  Inteligenta pe Pamint e constanta……….Populatia in continua crestere!

 2. szromulus zice:

  Marinel, iar aduci pe tapet noutati spicy (cu condiment) 🙂 . Baietii astia nu tiparesc si ghidul crestinului pentru sfintenie? Cum vezi tu rolul bolilor (daca o fi vreunul) in viata unui crestin? Recent am aflat cum (o cunostiinta) care a avut hepatita C si D si are ciroza hepatica intr-un stadiu acceptabil (poate lucra), lucreaza la restaurant ca si ajutor bucatar. Dupa ce si-a facut viremia, lucrurile nu indicau o situatie fara risc pentru cei care mananca la acel restaurant. Din pacate nu este un restaurant mic, ci unul binecunoscut in oras, cu un volum de clienti de pana la 1000 pe zi. Nu cred ca are rost sa mentionez faptul cum a trecut de medicina muncii. Pici in situatii de acest fel fara sa ai vreo vina. Sau, pur si simplu, esti victima unui eveniment ca cel de la Chernobyl. Din nefericire am fost expus unei cantitati mai mari de radiatii si sistemul imunitar mi-a fost afectat. Am folosit retetele medicinei preventive o viata intreaga pentru a preintampina situatiile neplacute. Am facut (si fac) 30 de ani de sport, uneori la valorile unui sport de performanta, ca sa contrabalansez situatii neplacute. Am o reactie nu tocmai amicala, de curtoazie fata de cei care nu inteleg ce inseamna sa te lupti cu un sistem imunitar deficitar si spun doar ca ala care nu rabda ca un erou boala e prost, tampit etc. Unui bolnav care a practicat box sa ii spui ca e prost ca nu rabda si cauta solutii este garantia ca vei avea nas de boxer in curand 😀 . Sigur nu cumpar ( I don’t buy) reteta carismaticilor, in schimb reusesc sa inteleg situatiile care ii determina pe unii sa apeleze la astfel de metode.

  • szromulus zice:

   Rectific, pentru cei care nu stiu tonul de gluma (al meu de exemplu 🙂 ) pe care unii il folosesc. Nu am practicat box. Povesteam ieri cu cineva care practica si imi arata flexibilitatea nasului de boxer 😀 .

 3. Pingback: Peştele (fără) de la cap … | cetatea de piatră

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.