Excludere sau… îmbrăţişare? – II –


„Religie a păcii și a progresului” îi spun admiratorii. „Religie persecutată și neînțeleasă” îi zic avocații. În ciuda acestor premise generoase, realitatea este mult diferită. Islamul este violent, își condamnă credincioșii la o cruntă înapoiere și îi terorizează pe cei care îndrăznesc să nu i se supună. Are însă și o calitate: este ușor de înțeles. Împărțirea lumii între Dar al-Islam (Casa Supunerii, Casa Păcii, teritoriile locuite de musulmani unde legea pământeul este legea coranică șaria) și Dar al-Harb (Casa Războiului, teritoriile locuite de infideli, necredincioși care se opun voinței lui Allah) este cât se poate de clară. Nu e nevoie de geniu pentru a o pricepe. Proclamarea unui război etern nu poate lăsa loc de îndoială: Islamul este un cult al morții care încurajează crima și lipsa de respect față de demnitatea umană.

Un articol mai amplu ce poate fi citit aici:

http://inliniedreapta.net/islamul-un-cult-al-mortii/

VĂ AVERTIZEZ, ARTICOLUL CONŢINE IMAGINI EXTREM DE VIOLENTE !!

Despre marinelblaj

... surghiunul în viaţă e greu...
Acest articol a fost publicat în Întrebări întrebătoare, Biserica, Disperări, Jurnal de luptă şi... de pace, Pe gânduri, Politichie, Simţul civic, Trecător prin lume. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

9 răspunsuri la Excludere sau… îmbrăţişare? – II –

 1. szromulus zice:

  Groaznic! Dar ca sa revenim la gugustiuci si anti-gugustiuci, ultima categorie elimina si neaga toate dovezile care ar putea darama viziunea lor. De ce? Mi-e greu sa ma gandesc ca trioul fruntas crislamic este naiv, deci ramane cealalta varianta care este si mai putin roza.

 2. Pingback: Islamul: Excludere sau… îmbrăţişare? | Revista ARMONIA - Saltmin Media

 3. gh80iulian zice:

  qui prodest?

 4. szromulus zice:

  Am urmarit recent un footage expus de Usama Dakdok despre islam (video postat pe popaspentrusuflet). Cred ca pro-islamistii ar trebui complet eliminati de la ITPB (cei care au mai ramas). Dupa ce am urmarit argumentele expuse de Usama nu vreau sa mai iau in considerare nici un argument adus de Volf, Contac, Teofil Stanciu si altii. Acestia ori au interese financiare, ori sunt de o dezinformare iesita din comun. Scriu astea cu multa indignare.

  • marinelblaj zice:

   Romulus, numai cine nu vrea să ştie poate ignora filozofia islamului. Ceea ce face ISIS în Irak este doar o mostră…
   Acum, îmi este greu să accept ideea unor interese financiare la cei citaţi (putem suspecta o asemenea atitudine doar legată de traduceri, călătorii, sponsorizări). Cred, mai degrabă, că avem de-a face cu o naivitate şi un idealism care sfidează minima înţelepciune (no offense, n-am spus inteligenţă!).

   • szromulus zice:

    Pai la ITP sa ai oameni care promoveaza erezii atat de periculoase, cu atata vehementa este foarte grav. Domnul Manastireanu este cu problema lui, dansul nu este neoprotestant, Teofil Stanciu face bani din vanzari, respecta legea comertului – „fac reclama la ce poate aduce bani”, dar profesorii de la ITP intra intr-o alta categorie. Daca nu s-ar fi facut atata zarva in lumea virtuala, probabil ca si azi rectorul ar fi fost pe aceiasi pozitie. Inca mai astept sa vad si alte demisii la ITP.

 5. szromulus zice:

  Un articol recent pe dailymail despre „spiritul pasnic, religios” al gruparilor musulmane. Cum spunea Usama Dakdok in inregistrarea la care faceam referire, islamul este exact oposul doctrinei biblice. Daca Biblia indeama la a nu minti, nu fura si nu ucide, religia islamica incurajeaza aceste fapte. (video postat pe popaspentrusuflet)

  http://www.dailymail.co.uk/news/article-2721230/Thats-boy-Australian-jihadists-seven-year-old-son-poses-decapitated-head-Syrian-solider.html

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.