Israelul, aliatul uitat


Iată un articol sobru, la obiect, scris cu minte limpede despre o situaţie care se doreşte a fi neclară de către multe cancelarii… Mulţumesc, Răsvan!

Vindecătoru

Nu am văzut nicăieri în lume să fi avut loc o manifestaţie, cît de mică, care să susţină cauza Israelului în războiul pe care-l duce, în aceste zile, cu Hamas-ul din Gaza.

Pe oriunde te duci şi oriunde priveşti, e aceeaşi poveste: de la Paris la New York, grupuri compacte de cetăţeni gălăgioşi îşi exprimă adeziunea pentru poporul palestinian.

Care popor palestinian? Şi despre ce lupte e vorba? Pentru că, pînă la urmă, nu e de vină Israelul că gruparea teroristă Hamas îşi foloseşte compatrioţii drept carne de tun, la intrarea în tunelurile groazei, pe care le-au semănat în toată fîşia, ani de zile, ca să traverseze, precum cîrtiţele, zona de control controlată de serviciile de informaţii israeliene (ISA, Israel Security Agency sau Shin Bet) şi să cadă, ca nişte păsări de pradă, în mijlocul unor localităţi paşnice din Israel.

Nu mai insist asupra rolului formaţiunilor teroriste, oricare ar fi…

Vezi articolul original 775 de cuvinte mai mult

Despre marinelblaj

... surghiunul în viaţă e greu...
Acest articol a fost publicat în Uncategorized. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

2 răspunsuri la Israelul, aliatul uitat

 1. Traian zice:

  Frate Marinel ,
  Am citit integral acest articolul al tau , cat si cel al lui Razvan ( la care faceati trimitere ) . Personal subscriu intru totul atat articolului tau cat mai ales articolului lui Rasvan despre Israel , articol care se aliniaza perspectivei biblice corecte asupra natiunii ISRAEL .

  Doresc sa fac trimitere la trei surse de informatie de apologetica biblica autentica in lb. engleza ( 1 DVD , 1 carte , 1 brosura format A4 de 50 de pag. ) , care trateaza pe larg tema noilor schimbari de paradigma in postmodernism , la nivel international , intre evanghelici asupra rolului si scopului natiunii Israel in cadrul profetiilor biblice . Nu e deloc intamplator ca noua schimbare de paradigma „evanghelica / dar mai ales , socant , si chiar la neo-protestanti ” asupra natiunii Israel e imbratisata direct sau indirect de mai toti liderii de frunte ( de nivel international ) al Bisericilor Emergente , al megaretelei evanghelice internationale PDC sau al megaretelei internationale evanghelice Willow Creek Association , etc. , si caracterizeaza politica religioasa papistasa de la intemeierea Catolicismului si pana in prezent .
  AICI :
  ––- DVD-ul : E X P O S I N G CHRISTIAN PALESTINIANISM . A Biblical Perspective On The Relationship Between Israel , The Church and The Arab World .
  http://www.caryltv.com/dvd-previews/211-exposing-christian-palestinianism
  ––- cartea : UNDERSTANDING CHRISTIAN ZIONISM . Israel’s Place in the Purposes of God ; by Paul R. Wilkinson
  http://www.caryltvshop.com/product.php?productid=17745&cat=292&page=1
  ––- brosura : CHRISTIAN PALESTIANISM . Christian Palestinianism and the Anti-Israel Crusade ; by Paul Wilkinson
  http://www.caryltvshop.com/product.php?productid=17724&cat=295&page=1

  Iar pentru descretirea fruntilor , pentru iubitorii de muzica , mai jos sunt doua interpretari muzicale evreiesti contemporane ( cu teme RELEVANTE pentru discutia noastra !!! ) , pe care eu personal le consider ca fiind niste piese muzicale si versuri foarte frumoase si inspirate !

  SHEMA ISRAEL

  The Yeshiva Boys Choir – „Daddy Come Home”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.