Blestemul pământului sau blestemul omului? – II –


Am mai scris despre acest subiect aici. Gazele de şist. O problemă care a generat dezbateri intense, controverse şi acuzaţii. Nu sunt specialist şi nici nu pot să evaluez cum se cuvine informaţiile pe marginea acestui subiect. Dar… Scandaluri similare care s-au dovedit a avea la bază acuzaţii întemeiate, lipsa de scrupule a marilor afacerişti faţă de orice şi oricine atunci când este vorba despre câştiguri, m-au făcut să urmăresc cu atenţie filmuleţul de mai jos. Chiar dacă nu este ceva nou pe internet, dincolo de inevitabilul caracter partinic, filmul pune pe gânduri. Vă asigur că, deşi este destul de lung, merită vizionat cu atenţie şi în întregime!

Nu m-am gândit, atunci când am decis să-l postez, neapărat la dezbateri. Am dorit să atrag atenţia însă la un subiect care nu are voie să ne lase indiferenţi! Oricum, ne-am bătut joc de planeta aceasta într-un mod atât de inconştient încât s-a ajuns ca aceia care militează pentru o planetă curată să apară drept fanatici, ca să nu spun nebuni.

Oare noi, creştinii, rămânem indiferenţi doar pentru că ştim că va urma un… pământ nou şi un cer nou?

Despre marinelblaj

... surghiunul în viaţă e greu...
Galerie | Acest articol a fost publicat în Întrebări întrebătoare, Întrebări... stânjenitoare, Disperări, Politichie, Simţul civic și etichetat , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.