Ce căutaţi?


Băuturi răcoritoare, cu aromă de portocale…

Vitamine pentru copii, cu aromă de căpşuni…

Flori din plastic, cu mirosuri de flori naturale…

Gumă de mestecat, cu arome de fructe exotice…

Gel de duş, cu miros oceanic…

Rujuri cu gust de zmeură…

iPad-uri „originale”… fabricate în China…

Muzică relaxantă cu iz de… muzică adevărată…

Oameni cu suflet rău dar cu comportament ireproşabil social…

Oameni falşi cu miros de biserică…

Dragoste doar cu iz de vorbe…

 

Găseşti pe pământ de toate, cu toate aromele, mirosurile, gusturile, înfăţişările…

masti„Dar când va veni Fiul omului, va găsi El credinţă pe pământ?”

Despre marinelblaj

... surghiunul în viaţă e greu...
Acest articol a fost publicat în Întrebări întrebătoare, Întrebări... stânjenitoare, Biserica, Disperări, Mioritice, Pe gânduri, Picături, Sare... amară, Trecător prin lume, Zidul plângerii și etichetat , , , , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

30 de răspunsuri la Ce căutaţi?

 1. L.I. zice:

  asta ultima ii cea mai buna. dar mai trist mi se pare ca ei chiar cred ca au dragoste.

 2. Cosmin zice:

  Nu am fost în străinătate, dar majoritatea românilor se plâng că produsele din afară nu au gust (mă refer la legume ). Deși au culoare, au consistență totuși gustul lipsește. Mă gândesc că tot cam așa ne privește și Dumnezeu pe noi. Avem grație, frumusețe, ințelepciune care cred că sunt mut mai pronunțate decât al celor de acum 2 -3 mii de ani…. și totuși gustul ?! Eu prefer o roșie mai mică, mai zbârcită dar cu gust de roșie… Dumnezeu alege interiorul…deci „gustul”. Dar ca să încheiem într-o notă așa cum ne este caracteristic nouă creștinilor, să ne rugăm și noi, scurt, așa cum au făcut apostolii: ” Apostolii au zis Domnului: „Măreşte-ne credinţa!”” AMIN!

 3. Intrebarea despre credinta trebuie sa aiba raspuns pozitiv, altfel, n-ar mai fi necesar sa vina . Sunt necesare cateva lamuriri : El a venit prin nastere, ca Fiu al omului, si s-a suit iarasi de unde s-a coborat , ca Fiul lui Dumnezeu . Isus Hristos nu se mai intoarce ca Fiul omului , In Biblie, titlul de Fiu al omului este dat PROFETILOR . Nascut ca om, El a fost , dupa profetia lui Moise, ” un Prooroc ca mine ” ” inainte de ziua cea mare si infricosata ” este profetita lucrarea unui Profet, a unui Fiu al omului, nascut din femeie , cu acelasi duh al lui Ioan Botezatorul, si careeste in legatura cu INTOARCEREA INIMILOR si a privirilor spre Domnul si Dumnezeul nostru, Isus Hristos , precum au zis profetii : |Zaharia si Maleahi

  • marinelblaj zice:

   „Căci Fiul omului are să vină în slava Tatălui Său cu îngerii Săi;” (Matei 16:27)
   „Atunci se va arăta în cer semnul Fiului omului, toate seminţiile pământului se vor boci şi vor vedea pe Fiul omului venind pe norii cerului cu putere şi cu o mare slavă” (Matei 24:30)
   „Când va veni Fiul omului în slava Sa cu toţi sfinţii îngeri, va şedea pe scaunul de domnie al slavei Sale” (Matei 25:31)
   Probabil că ar trebui să discutăm despre „kenoză” (gr. κένωσις, kénōsis =„golire”), dar găsesc inutilă o asemenea discuţie şi mult mai importantă ideea dacă El va găsi credinţă!
   Altfel… bun venit în „Cetatea de piatră”! Pe lângă glasul unui bloger, de ce n-ar merge şi „behăitul oilor”? 🙂

 4. Strong Independent Woman zice:

  A mai behait o oaie.

 5. Versetele citate in comentariu, din Noul Testament , ne arata ca este vorba despre Isus Hristos . Atunci cand Domnul umbla pe pamant – conform vedeniei data lui Iov, – ” Niste greci, dintre cei ce se suisera sa se inchine la praznic, s-au apropiat de Filip, care era din Betsaida Galileii, l-au rugat si au zis: „Domnule, am vrea sa vedem pe Isus.” Filip s-a dus si a spus lui Andrei; apoi Andrei si Filip au spus lui Isus. Drept raspuns, Isus le-a zis: „A sosit ceasul sa fie proslavit Fiul omului. ”
  Dupa ce Glasul lui Dumnezeu S-a facut auzit in legatura cu PROSLAVIREA NUMELUI , Norodul I-a raspuns: „Noi am auzit din Lege ca Hristosul ramane in veac; cum, dar, zici Tu ca „Fiul omului trebuie sa fie inaltat”? Cine este acest Fiu al omului?” (Ioan.12:34)
  Eu observ ca si in vremea de acum, exista un narod care nu stie cine este, dupa Scripturi, ACEST Fiu al omului prin care lucreaza Duhul Sfant , in oricare din timpurile istoriei : Duhul lui Hristos , care era in fiecare prooroc trimis de Dumnezeu pentru a jalona CALEA SFANTA a mantuirii

  • marinelblaj zice:

   M-aş bucura mult dacă ai fi mai explicit, în special cu ultima parte. Din formulare reiese că acest Fiu al omului ar fi Duhul lui Cristos! Atenţie, formulări neclare ca acestea pot duce la aberaţii, căci din toată formularea asta rezultă următoarele personaje: Dumnezeu, Cristos, Duhul Sfânt şi… Duhul lui Cristos! Să nu aberăm! Ce ar fi dacă ne-am aduna puţin gândurile când vrem să exprimăm ceva?

   • Fiul omului este , conform Scripturii, fiecare barbat prin care Dumnezeu, in postura de Unic Duh Sfant, ACELASI care era in ISUS Hristos, impacand lumea cu Sine ( Sinea Lui fiind TRUPUL LUI DE CARNE , precum ne explica apostolul Pavel in scrisoarea catre Coloseni ) a vestit ” oamenilor ” mai dinainte ” ce avea de gand sa faca ” intocmai cum s-a destainuit lui Abraham, numit PARINTELE CREDINTEI in Dumnezeu doar pe baza ca EL A ZIS ASA , si asa este ! ( dovedit de tot ce misca-n lumea asta fiindca ” In El avem viata, miscarea si fiinta ” ), Am mai scris un comentariu mai lung, care , probabil, asteapta ” moderare ” ( titlu pompos dat pentru banala cenzura , de care a fost acuzat si comunismul, nu numai biserica lumeasca ) Oare de ce n-a cenzurat Dumnezeu si Biblia, deoarece acolo , poporul Israel este comparat cu o curva , care se dezgoleste pe varful dealurilor ? Eu stiu de ce , fiindca omenirea actuala a venit la existenta prin curvie spirituala si sex fizic , adica s-a departat de Dumnezeu cu toata fiinta ,adica. cu trup si suflet .. De aceea Dumnezeu a fost obligat sa ne ia duhul si suflarea, sa ne coboare iar in decompunerea taranei, si sa ne cheme de acolo PE NUME , ca urmasi (samanta ) ai lui AL DOILEA ADAM .( orice samanta care cade in pamant nu poate sa regenereze daca nu moare mai intai ) ce este greu de inteles ?

 6. Cine iubeste Cuvantul stie de unde am citit cuvintele care compun comentariul de mai sus , in replica aceluia scris de autorul blogului . Daca e sa mearga, behaitul de oaie face zgomot care nu place orisicui , asa de mult precum place MIELULUI !

 7. Cu privire la citatul „Căci Fiul omului are să vină în slava Tatălui Său cu îngerii Săi;” (Matei 16:27) este scris ” Si noi am privit slava Lui, o slava intocmai ca slava Singurului nascut din Tatal. – ” (Ioan.1:14) Si „atunci cand diavolul L-a lasat, deodata au venit la Isus niste ingeri si au inceput sa-I slujeasca.” (Mat.4:11)
  Observam in viata noastra de fiecare zi faptul ca in jurul nostru umbla oameni care nu au apucat inca sa vada slava lui Dumnezeu stralucind ” pe chipul = fata lui Isus Hristos „si care nu au beneficiat inca , din motiv de necredinta , de slujba unuia ” din miile acelea care arata omului calea pe care trebuie s-o urmeze ” , anume ” UN INGER MIJLOCITOR PENTRU EL, , a carui lucrare tine de transformarea trupului , fiindca ” atunci carnea lui se face mai frageda ca in copilarie, se intoarce la zilele tineretii lui. ”
  Si fiindca n-au vazut , n-au trait = experimentat in viata lor ” substanta lucrurilor nadajduite, incredintarea puternica privitoare la lucrurile care nu se vad „, adica ceea ce numim CREDINTA , isi permit sa se impuna ca si atotcunoscatori si sfatuitori, batjocorind ceea ce Dumnezeu descopera NUMAI OAMENILOR, adica acelora care au Duhul Lui, promitandu-le in mod direct fiecaruia : „Si dupa ce voi fi inaltat de pe pamant, voi atrage la Mine pe toti oamenii.” – (Ioan.12:32)
  Astfel, credinta mea m-a invatat ca ” Iata, El vine pe nor ! ” si aceia care formeaza la timpul acela toate seminţiile pământului care se vor boci şi vor vedea pe Fiul omului venind pe norii cerului cu putere şi cu o mare slavă” (Matei 24:30) vor fi cei proveniti din cealalta samanta , pusa de diavol , care n-a putut sa fie atrasa la propovaduirea Evangheliei
  Asa a VORBIT DUMNEZEU, cand a hotarat soarta fiecaruia : ” Samanta ta va zdrobi samanta lui ”
  Noi putem vorbi cat mai frumos, omeneste posibil, ca sa ne amagim pe noi insine si pe cei ce ne asculta ………dar fiecare samanta rodeste , conform poruncii, DUPA SOIUL EI , caci , fara discutie=controversa „din prisosul inimii vorbeste gura „

 8. Comentand versetele citate privitor la Fiul omului : „Căci Fiul omului are să vină în slava Tatălui Său cu îngerii Săi;” (Matei 16:27) citim , precum este scris : „Si Cuvantul S-a facut trup si a locuit printre noi, plin de har si de adevar. Si noi am privit slava Lui, o slava intocmai ca slava Singurului nascut din Tatal. – (Ioan.1:14). Intr-o imprejurare speciala, Isus a dus cu El pe un munte trei ucenici si la un moment dat, „cand Petru si tovarasii lui erau ingreuiati de somn; dar, cand s-au desteptat bine, au vazut sllava lui Isus si pe cei doi barbati care stateau impreuna cu El. (Luc.9:32)
  Alta data , Satan l-a ispitit pe Isus , punandu-L in trei situatii prin care ar fi fost sigur ca sunt fara iesire din cursa pe care i-o pregatise . El nu stia sigur cu cine se pune, Cuvantul l-a obligat sa plece , cu coada……… Citim : ” Atunci diavolul L-a lasat. Si deodata au venit la Isus niste ingeri si au inceput sa-I slujeasca. ”
  OBSERVAM astazi ca in fiecare zi trec pe langa noi oameni care n-au vazut inca slava Domnului , nu le-a fost aratata , unul dintre motive fiind acela ca au ignorat promisiunea : „Si dupa ce voi fi inaltat de pe pamant, voi atrage la Mine pe toti oamenii.” – (Ioan.12:32)
  neputand sa fie ATRASI de Cuvantul Evangheliei venit cu darul CREDINTEI , care este ” substanta lucrurilor nadajduite (conform fagaduintei data ) , incredintarea puternica despre existenta lucrurilor care nu se vad „. Ei nu pot pricepe „Caci, daca Cuvantul vestit prin ingeri s-a dovedit nezguduit si daca orice abatere si orice neascultare si-a primit o dreapta rasplatire, (Evr.2:2) ,Dumnezeu a decretat o amnistie : ” daca se gaseste un inger mijlocitor pentru el, unul din miile acelea care vestesc omului calea pe care trebuie s-o urmeze”, ( Vestitorii Evangheliei )si daca ” se roaga lui Dumnezeu, si Dumnezeu ii este binevoitor, il lasa sa-I vada fata cu bucurie si-i da inapoi nevinovatia ”
  Matei 16 .27 este o profetie a carei implinire a trecut neobservata , desi a fost detaliata prin multe alte profetii. de exemplu expunerea lui Pavel :Caci Dumnezeu, care a zis: „Sa lumineze lumina din intuneric”, ne-a luminat inimile, pentru ca sa facem sa straluceasca lumina cunostintei slavei lui Dumnezeu pe fata lui Isus Hristos. (2Cor.4:6)

  Si mai citim ……

 9. marinelblaj zice:

  Sunt absolut de acord! Cu ultima propoziţie! Mai citiţi! Şi, dacă se poate, Scripturile, nu aberaţiile lui Branham! Domnul să vă dea lumină! Adevărata lumină!

 10. Desigur ca mai citesc, in permanenta, si ar fi trebuit sa observi ca referintele mele sunt numai la Scripturi , astfel, nu inteleg la ce aberatii te referi . daca citesti mai atent cele doua comentarii precedente, vei observa VARIATIUNI PE ACEEASI TEMA, , descoperirea Cuvantului este o SIMFONIE DESAVARSITA ascultata cu placere de orice MELOMAN a carui viata este ASCUNSA CU HRISTOS IN DUMNEZEU (Col.3:3)
  Lumea nu ne cunoaste – nu L-a cunoscut nici pe El -, dar dragostea Lui ne indreptateste SA NE NUMIM CRESTINI (i Ioan 3.1) Si nu ne numim doar , ci SI SUNTEM ! PENTRU CA ASTA AM CAUTAT ( nu ceea ce ai enumerat in articol , care ne sunt ” straine ” )
  Referitor la nedumerirea pe care ai afisat-o intr-unul din comentariile raspuns, nu ar trebui sa-ti fie amplificata de urmatoarele cuvinte :”. Iudeii I-au raspuns: „Nu pentru o lucrare buna aruncam noi cu pietre in Tine, ci pentru o hula si pentru ca Tu, care esti un om, Te faci Dumnezeu.”
  Isus le-a raspuns: „Nu este scris in Legea voastra: „Eu am zis: sunteti dumnezei”?
  . Daca Legea a numit „dumnezei” pe aceia carora le-a vorbit cuvantul lui Dumnezeu – si Scriptura nu poate fi desfiintata –
  . cum ziceti voi ca hulesc Eu, pe care Tatal M-a sfintit si M-a trimis in lume? Si aceasta, pentru ca am zis: „Sunt Fiul lui Dumnezeu!”
  . Daca nu fac lucrarile Tatalui Meu, sa nu Ma credeti.
  Dar daca le fac, chiar daca nu Ma credeti pe Mine, credeti macar lucrarile acestea, ca sa ajungeti sa cunoasteti si sa stiti ca Tatal este in Mine, si Eu sunt in Tatal.” ( Ioan 10.33-38 )
  pentru ca daca ai spus „Dumnezeu, Cristos, Duhul Sfânt şi… Duhul lui Cristos! , nu sunt PERSONAJE urmatoare, cum le defineste ” lumea ” care se crede a fi crestina , dar nu este , si propovaduitorii care ” zic ca sunt apostoli, dar nu sunt ” (Apoc.2:2)
  Aceste denumiri se refera la Unicul si ACELASI, adica la ” Marele nostru Dumnezeu si Mantuitor , Isus Hristos ” (Tit.2:13)
  Astfel, Duhul lui Hristos este Duhul lui Dumnezeu , care ” a vorbit, din vechime, parintilor nostri, prin prooroci „, si la asta se refera afirmatia lui isus , citat mai sus, si faptul ca Dumnezeu s-a adresat lui Ezdechiel , lui Daniel si altora , cu titlul de FIUL OMULUI . Desigur, ei sunt cu totii FII ai lui Dumnezeu , asa cum Legea i-a numit dumnezei SI SCRIPTURA NU POATE SA FIE DESFIINTATA de parerile de cenusa ale teologilor contemporani , care nu s-au apropiat de Dumnezeu cu INIMA , ci doar cu MATERIA CENUSIE . Toti acestia au vazut la prooroci doar partea umana , uitand ca , asa cum canta preotul ortodox la liturghie , ” nu este om care sa fie viu si sa nu greseasca , numai TU SINGUR esti fara de pacat …” si totusi , Dumnezeu a DECRETAT : ” EU AM ZIS : Sunteti dumnezei ” fiindca ati transmis Cuvantul Meu .
  Cine este , deci , ACEST Fiu al Omului, care, venind, trebuie sa aseze din nou CREDINTA in Cuvantul Vorbit, fiindca la venirea lui nu mai gaseste ?. El vine la inceput cu aceeasi Lucrare de vindecare trupeasca , cu care a fost insarcinat Isus Hristos, fiindca Tatal L-a sfintit si L-a trimis in lume , si descopera tainele inimilor acelora care, ca si Natanael, observand SEMNUL, urmeaza pe Acela prin care a fost aratat , fiindca EL a venit IN NUMELE TATALUI .Si este scris ca ” TOTI VOR FI INVATATI DE DUMNEZEU „, adica ” Duhul Sfant va va invata toate lucrurile , amintindu-va tot ce v-am spus Eu ”
  Dar voi nu l-ati primit ! Nun stiti ce este BOTEZUL DUHULUI SFANT ! Nu deosebiti Cuvantul, precum cerul gurii deosebeste bucatele ! Nu acceptati hrana spirituala in sezonul potrivit , traiti ca lumea de azi, cu conserve de SUPERBISERICI , lipsite de vitamine, fiindca au fost inghetate in frigiderele dogmelor preluate de la catolici si condimentate cu ” impotrivirile stiintei , pe nedrept numita astfel ” (1Tim.6:20)
  Am scris la adresa tuturor cititorilor care urmaresc blogurile doar din curiozitate, fara nici un gand de pocainta si credinta in ceea ce spune Dumnezeu , considerand Biblia o carte ” depasita ” sau ” modificata de copiatori ” , nicidecum ca si SCRIPTURA SFANTA SI CORECTA , pana la oricare punctuatie ! Care-L considera pe Dumnezeu incapabil de-a veghea asupra Cuvantului Scris . Care neglijeaza binecuvantarea Cartii Descoperirea lui Isus Hristos , ca Primul si Ultimul , care a vorbit LA INCEPUT : Afara de Mine NU ESTE DUMNEZEU si a mai spus, in ultima Lui Scrisoare : ” Ferice de cine citeste si de cine asculta cuvintele acestei proorocii …” ( fiindca numai aceia vor fi capabili SA PAZEASCA lucrurile scrise in ea )

 11. Strong Independent Woman zice:

  Erezii branhamniene. Nu pot sa cred ca inca sunt naivi care casca gura la toate prostiile altora.
  De ce nu gandesti ceea ce citesti sau spui, omule? Ca de aia ai Biblie, Duh, creier!

 12. marinelblaj zice:

  Stimate domn,
  În primul rând, referitor la „Am mai scris un comentariu mai lung, care , probabil, asteapta ” moderare ” ( titlu pompos dat pentru banala cenzura , de care a fost acuzat si comunismul, nu numai biserica lumeasca )”. Da, regulile tehnice ale platformei wordpress sunt uneori mai tranşante decât suntem noi, oameni îngăduitori, şi, dacă apare un comentariu prea lung, acela trece direct la „spam”. Nu ştiu dacă aceleaşi setări tehnice pot cântări şi aberaţii de genul „Fiul omului este , conform Scripturii, fiecare barbat prin care Dumnezeu…”, dar se pare că aşa este.
  Întrucât am identificat în „ghiveciul” teologic cu care ne-aţi bombardat în ultima vreme idei ce aparţin ereziilor lui Branham, am şi făcut recomandarea „mai citiţi” (aş vrea să remarcaţi formula de politeţe, un „mic” reper al respectului ce ar trebui să caracterizeze, ŞI EL, un creştin).
  În al doilea rând, dacă vă scapă subtilitatea articolului, în care (iată, vă explic) enumeram tocmai lucrurile false după care aleargă lumea, uitând că evaluarea finală (când va veni Fiul omului – nu „fiecare bărbat”) se va face în funcţie de credinţă, atunci acel „mai citiţi” ar trebui să fie extins şi la alte lecturi!
  Şi, în al treilea rând, propovăduirea Cuvântului se face cu limpezime („Fiţi deci cu mintea limpede…” spune apostolul Petru), altfel rezultatul nu va fi decât o devălmăşie de citate trunchiate din care „cititorii care urmaresc blogurile doar din curiozitate, fara nici un gand de pocainta si credinta in ceea ce spune Dumnezeu” chiar nu vor înţelege nimic!
  Prin urmare, v-aş recomanda citirea cu atenţie a articolelor pe care „le comentaţi”. În Proverbe ni se spune că „Orice cuvânt al lui Dumnezeu este încercat. El este un scut pentru cei ce se încred în El” Sper să înţelegeţi ce spun când vă atrag atenţia că există doar două feluri de a ne raporta la scut: sub scut sau pe scut!
  Aşa că, dacă veţi continua în acelaşi stil, cu aceleaşi idei, s-ar prea putea să nici nu mai ieşiţi de la „spam”.
  Rămân la urarea ca Domnul să vă dea lumină! Adevărata lumină!

 13. Strong Independent Woman zice:

  O fi gradina Domnului mare dar ma intreb daca nu are garduri transparente si confundam ce e dincolo de gard ca fiind in gradina. La asemenea absurditati poti numai sa iti faci cruce si sa pui cruce contului de pe care se posteaza prostii. Jos behaitorii!

 14. Doar un mic si ultim comentariu, pe acesrt blog, referitor la un popor de razvratiti, despre care Domnul a spus ca ” am vrut sa va adun precum closca , puiii sub aripi, dar n-ati vrut si voi ” Fratele Branham a fost IN|SPIRAT , cand a spus povestea unui pui de vultur crescut in curtea gainilor , fiindca Dumnezeu, fata de cei care-L asculta, nu este closca , ci este „Ca vulturul care isi scutura cuibul, zboara deasupra puilor, isi intinde aripile, ii ia Si-i poarta pe penele lui: (Deut.32:11) Asa a calauzit Domnul singur pe poporul Sau si nu era niciun dumnezeu strain cu El.
  Puii de gaina incearca deseori, numa-i vezi ca iau viteza alergand prin curte , dand repede -repede din aripi, dar dupa mica distanta cad in cioc si incercarea lor de zbor se sfarseste jalnic . Dupa ce mai cresc, reusesc totusi sa zboare, dar numai pana peste gard, in curtea vecina , insa de acolo sunt hasaiti de celalat proprietar de ” pasari …” Niciodata, auziti, si bine stiti, nu se vor inalta macar la o zecime din nivelul spiritual al unui VULTUR ! Si e destul ca sa-i observe umbra, ca fug si se ascund speriati pe sub cotete si in balarii , blamandu-i ” strigatul ” de recunoastere ,prin care-si incurajeaza puii scuturati din cuib si ” purtati pe aripi de vultur , inapoi la CUIBUL LOR „

  • marinelblaj zice:

   Mulţumesc pentru complimente, stimate domn. Ce să-i faci, aşa-i cu puii de găină… Noi, ăştia de la oraş suntem obişnuiţi cu puii congelaţi gata, care nu mai zboară nici atât. Dacă credeţi că Branham a fost un vultur cu un aşa nivel spiritual, vă amintesc că „Iată dintre păsări, cele pe care le veţi privi ca o urâciune şi din care să nu mâncaţi: vulturul, gripsorul şi vulturul de mare” (Levitic 11:13). Asta pentru că se pare că vă este foarte greşit implantată în minte, ca şi lui Branham, ideea de HAR. Mare atenţie pe urmele cui păşiţi!
   După cum aţi văzut, până acum am privit cu răbdare la toată devălmăşia de idei, vi le-am găzduit, fiindcă „În adevăr, ce fală este să suferiţi cu răbdare să fiţi pălmuiţi, când aţi făcut rău? Dar, dacă suferiţi cu răbdare, când aţi făcut ce este bine, lucrul acesta este plăcut lui Dumnezeu. Şi la aceasta aţi fost chemaţi; fiindcă şi Hristos a suferit pentru voi şi v-a lăsat o pildă, ca să călcaţi pe urmele Lui (1 Petru 2:21)
   Există însă o limită spre care ne îndeamnă apostolul Pavel: „Vă îndemn, fraţilor, să vă feriţi de cei ce fac dezbinări şi tulburare împotriva învăţăturii pe care aţi primit-o. Depărtaţi-vă de ei” (Romani 16:17)
   În rest, rămân la urarea mea (urare, nu ameninţare!): să vă dea Domnul lumină! Adevărată!

  • Strong Independent Woman zice:

   Multumim, dar nu era nevoie de acest ultim comentariu. Nu era nevoie nici de primul. Puteti sa va simtiti liber ca pasarea cerului sa clociti oua. Atentie, insa, la naparcile care iasa din ou. Si la gramatica. Mai ales la gramatica.

 15. Si ce va veti face, daca se dovedeste ca fratele Branham v-a spus numai ADEVARUL DIVIN ? – pe care unii, fara macar sa-l cerceteze in original sI-au permis sa-l rastalmaceasca, spre pierzarea lor .

  • marinelblaj zice:

   Ce înseamnă „în original”? Din punctul meu de vedere, există un singur ORIGINAL: Cuvântul lui Dumnezeu! SFÂNTA SCRIPTURĂ!
   Ştiţi, cea… răstălmăcită, între altele şi de… Branham!

 16. szromulus zice:

  Intamplator am dat peste un articol a lui Petru Lascau despre William Brahman. Convigerile acestuia din ultima parte a vietii au fost dezastruoase. Sunt destul de bine punctate evenimentele importante din viata sa, cat si convingerile sale cheie.

  http://lascaupetru.wordpress.com/2013/06/12/william-marrion-branham/

  • marinelblaj zice:

   Mulţumesc, Romulus. E foarte folositor. Dacă va mai trece acest vizitator pe aici, fii convins că va nega toate cele scrise de fratele Lascău! Aşa se întâmplă de obicei… le spui că e ziuă şi ei tot insistă să-ţi arate stelele nopţii…

   • szromulus zice:

    Daaa, stiu fenomenul. De alungul anilor am avut ocazia de a discuta cu diverse persoane cu diverse orientari spirituale. Spiritualitatea este o chestiune de sinceritate in fata Lui Dumnezeu. Cand venim cu o dorinta sincera si cu perseverenta in fata Lui, El ne va arata Calea, iar asta ne va umple inimile de iubire fata de Dumnzeu si fata de oameni. Cel mai mare adevar este sa pot iubi pe Dumnzeu cu adevarat si sa iti fie dragi oamenii(chiar daca sunt rai si te ranesc, chiar daca te denigreaza, chiar daca e nevoie sa iti intorci obrazul de 70 de ori pe zi), nu exista alt adevar mai mare si asta nu vine din natura umana.

   • Dragostea LUI, Dumnezeu si-a aratat-o cand A VENIT LA AI SAI, El Insusi , dar ai Sai L-au primit NU , asa cum se cuvenea , ci cu suspiciune si apoi cu IMPOTRIVIRE
    Ai dreptate, szromulus , El ne-a invatat SA NE INTOARCEM , , chiar daca ne este palmuit obrazul, daca nu avem de ce sa ne rusinam si sa spunem iarasi mesajul care ne-a fost incredintat, fiindca ” Multi vor fi curatati, albiti si lamuriti; cei priceputi, vor intelege si niciunul din cei rai ….. (Dan.12:10) nu vor sti ca ADEVARUL nu vine din natura umana , asa cum ai spus

   • szromulus zice:

    Din experienta mea de viata si a altora cel mai bun mod de evanghelizare este prin modelul de viata si nu prin dialoguri teologice. Lumea nu cauta discursuri teologice, suntem satui de teorii. Thomas Edison nu a atras oamenii prin expunerea teoriilor lui, ci prin faptul ca a aprins becul creat de el. Cam asa functioneaza si in religie lucrurile. Intai becul aprins si apoi teoria care sta la baza functionarii becului.

   • marinelblaj zice:

    Foarte bine punctat, Romulus! Durerea mare e că „becul” în religie a fost „inventat” de Altcineva şi unii îşi asumă (re)inventarea lui !

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.