Mare putere are rugăciunea…


Deşi întristat de multitudinea de probleme cu care văd că se confruntă tot mai mulţi dintre noi, m-am bucurat să constat o solidaritate mai mult decât emoţionantă a celor care sunt „cetăţeni” ai „Cetăţii de piatră”, sau a celor care se mulţumesc să fie doar cititori şi îmi scriu în particular. Sunt atât de multe motive de rugăciune încât am decis să „pun deoparte” în Cetate o odăiţă specială, pe care am numit-o „Odăiţa rugăciunii”.
Voi posta în această categorie orice cerere de rugăciune, iar cei care vor accesa această categorie vor putea să afle pentru ce anume se pot ruga, în numele acestei solidarităţi în dragoste şi credinţă. Dacă vor fi situaţii în care nu se doreşte publicarea detaliilor, va rog să-mi scrieţi în particular, iar eu voi publica doar atât cât doriţi.
De ce fac acest lucru? Iată de ce:

„Ci tu, când te rogi, intră în odăiţa ta, încuie-ţi uşa şi roagă-te Tatălui tău, care este în ascuns; şi Tatăl tău, care vede în ascuns, îţi va răsplăti” (Matei 6:6)

„… rugaţi-vă unii pentru alţii, ca să fiţi vindecaţi. Mare putere are rugăciunea fierbinte a celui neprihănit” (Iacov 5:16)

„Pentru că noi credem că omul este socotit neprihănit prin credinţă, fără faptele Legii” (Romani 3:28 şi altele)

„Nu vă îngrijoraţi de nimic; ci, în orice lucru, aduceţi cererile voastre la cunoştinţa lui Dumnezeu, prin rugăciuni şi cereri, cu mulţumiri” (Filipeni 4:6)

Ca unul care am încercat de atâtea ori puterea rugăciunii, vă îndemn să folosiţi această odăiţă…

 

Despre marinelblaj

... surghiunul în viaţă e greu...
Galerie | Acest articol a fost publicat în Odăiţa rugăciunii și etichetat , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

8 răspunsuri la Mare putere are rugăciunea…

 1. marinelblaj zice:

  Iată, sunt primul care vă propun un subiect de rugăciune: evident, situaţia iubitei mele soţii. În data de 15 vom afla verdictul medicilor privind cauza care a dus la necesitatea nefrectomiei…

 2. szromulus zice:

  Ai dreptate draga Marinel, nu este o bucurie sa vedem liste lungi de cereri, asta e o radiografie trista a societatii. Pe de alta parte aceasta reflecta increderea oamenilor in faptul ca Dumnezeu raspunde rugaciunilor, empatizeaza cu problemele noastre, isi manifesta iubirea fata de noi prin asta.

  Imi pare rau sa aud durerea prin care ati trecut, dar sunt convins ca Dumnezeu ne binecuvinteaza zi de zi, la fel cum soarele rasare peste noi in fiecare zi. Faptul ca uneori este mai innorat nu inseamna ca soarele nu si-a facut datoria 🙂 .

  • marinelblaj zice:

   Da, Romulus, „o radiografie tristă a societăţii”… Dar mi-a plăcut mult finalul mesajului tău: „Faptul că uneori este mai înnorat nu înseamnă că soarele nu şi-a făcut datoria”.
   Am primit e-mail-ul tău! Evident, ne vom ruga pentru problemele tale!

 3. Cosmin zice:

  Desi : „Tuturor li se întâmplă toate deopotrivă: aceeaşi soartă are cel neprihănit şi cel rău, cel bun şi curat ca şi cel necurat, cel ce aduce jertfă ca şi cel ce n-aduce jertfă; cel bun ca şi cel păcătos, cel ce jură ca şi cel ce se teme să jure!” (Eclesiastul 9:2), „Domnul încearcă pe cel neprihănit….”(Psalmi 11:5), dar totusi : „Căci cel neprihănit de şapte ori cade, şi se ridică….” (Proverbe 24:16) ,”…. oricine trăieşte în neprihănire este născut din El” (1 Ioan 2:29),”….. se bucură în Domnul şi în El îşi caută scăparea…” (Psalmi 64:10) ”
  Slava Bunului Dumnezeu !

 4. L.I. zice:

  mami a intrat in coma…

 5. Mirela zice:

  In aceste momente sa ne unim in rugaciune pentru mama lui L.I.
  Asteptam ca Domnul sa ne asculte strigatele.Doamne ai mila de ea.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.