Nu e doar sâmbătă şi muzică… e în sfârşit acasă!


A fost o perioadă lungă de tăcere în „Cetatea de piatră”… Sper că nu doar tăcere, ci şi linişte. Pentru că aşa se cade atunci când un copil al Domnului aşteaptă…
Versurile unui cântec pe care îl iubesc mult, spun:

„E-aici Domnul cu puterea Sa, fă-ţi linişte-n adânc!
Doar El poate vindeca cu glasul Lui preablând.
Nimic nu-I e prea greu, te-ncrede-n harul Său,
Rămâi liniştit în faţa Lui şi-ascultă-al Său Cuvânt!”

Ne-am întors acasă. După o intervenţie chirurgicală dificilă, dar trecută cu bine, după aproape două săptămâni de spital (aici va trebui să revin, este un „must do!”), suntem, prin harul şi dragostea lui Dumnezeu, din nou acasă. Liniştiţi şi acum, aşa cum am fost în tot acest timp al absenţei din „Cetatea de piatră” şi aşa cum vom fi până în veşniciile Sale…

Mulţumim din toată inima Domnului pentru dragostea pe care, încă o dată şi mereu, a arătat-o faţă de noi. Şi mulţumim de asemenea, cu toată dragostea, tuturor celor care s-au rugat pentru noi în toată această perioadă. Dragostea Lui şi rugăciunile voastre au fost liniştea noastră…

„Aşa vorbeşte Domnul, care te-a făcut şi întocmit, şi care de la naşterea ta este sprijinul tău: „Nu te teme de nimic, robul Meu Iacov, Israelul Meu pe care l-am ales. Căci voi turna ape peste pământul însetat şi râuri, pe pământul uscat; voi turna Duhul Meu peste sămânţa ta şi binecuvântarea Mea, peste odraslele tale…” (Isaia 43:2,3)

Be still and know that I am God

Be still my soul

Be still for the presence of the Lord

 

 

 

Despre marinelblaj

... surghiunul în viaţă e greu...
Acest articol a fost publicat în Biserica, Jurnal de luptă şi... de pace, Muzichie, Trecător prin lume, Ştiri și etichetat , , , , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

13 răspunsuri la Nu e doar sâmbătă şi muzică… e în sfârşit acasă!

 1. gh80iulian zice:

  Slavit fie Domnul! Ne bucuram

 2. A.Dama zice:

  Și pentru noi e bucurie mare! Orice rugă ascultată e prilej de bucurie! Cu-atât mai mult dacă s-au adunat rugile buchet! 🙂
  Doamne, mare ești, puternic și tare, nimic nu-i prea greu pentru Tine!

  • marinelblaj zice:

   Ce poate fi mai frumos, Adama, decât acea bucurie personală care devine una comună tuturor celor care simt ca o singură inimă! Da, avem un Dumnezeu mare care face lucrări mari! Mulţumesc pentru tot „buchetul” de rugăciuni! Şi mulţumesc şi celor care au purtat acest buchet, cu dragoste! Căci şi prin asta se arată măreţia Lui!

 3. L.I. zice:

  ma bucur si eu. 🙂

  daca vreti, va rog frumos sa va rugati si pt mami meu… luni va suferi o operatie (complicata) la cluj. multumesc. 🙂

  • marinelblaj zice:

   Cum să nu vrem, L.I.? Sunt convins că o vor face toţi cei care trec pe aici! Ne vom ruga pentru „mami tău” (ce duios sună!). Domnul va fi cu ea! Şi va auzi şi rugăciunile!
   Ce frumos ar fi ca această „Cetate de piatră” să fie şi un loc al rugăciunilor noastre pentru nevoile celor din jur! M-aş bucura ca piesele postate azi să fie o mângâiere şi o sursă de linişte pentru „mami tău”, care, iată, e acum ca o „mami a noastră”!

  • A.Dama zice:

   Draga L.I., mergem si la Cluj cu rugaciunile! De fapt, ele n-au o geografie limitata, ci se propaga in cer si pe pamant, oriunde sunt cei ce cheama Numele Lui si oriunde ingerii isi noteaza constiincios cererile copiilor Lui, pentru a le prezenta inaintea Tronului de Indurare si Har.
   Sa dea Domnul sa preia ingerii harnici si rugaciunile pentru mami tau!!!
   Fii incurajata si binecuvantata!

  • szromulus zice:

   Dumnezeu va lucra pentru ca intotdeauna o face, de multe ori credinta noastra blocheaza manifestarea.

 4. szromulus zice:

  Ma bucur sa vad ca lucrurile au evoluat, sper ca totul sa mearga mai departe ascendent in directia binelui 🙂

  • marinelblaj zice:

   Mulţumesc, Romulus! Şi noi sperăm la fel, dar înţelegem cât de relativ este binele pe care îl gândim noi, oamenii. Am dori atât de mult să-l înţelegem din perspectiva Lui…

 5. Mirela zice:

  Azi dimineata cand am stat de vorba cu Domnul meu in rugaciune am zis Doamne te rog sa-mi dai de o veste ori care ar fi ea numai sa stiu raspunsul Tau in legatura cu sotia lui Marinel,nu pot sa spun decat Slava Celui care ne poarta in carul Sau de biruinta si multumim ca ochii Lui vegheaza asupra noastra zi si noapte.
  L.I. azi am citit si mesajul tau si ma voi ruga si pentru mami tau(si fica mea tot asa imi spune mami meu) fii tare si ai multa credinta.
  Fiti binecuvantati !!!

 6. Pingback: Cu dedicare, cu dedicaţie… | cetatea de piatră

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.