Sunt plecat…


Ce zi am avut azi! Una plină de surprize şi, culmea, dintre cele mai plăcute! Azi,un foarte bun prieten mi-a arătat ce înseamnă cu adevărat prietenia: dragoste! Mă rog ca Domnul să-i răsplătească gândul! Iar dacă se va întâmpla să se materializeze… ce să mai spun!

Apoi, căutând, în febra pregătirilor pentru plecare (vedeţi mai jos ce plecare…), pentru că trebuia să reinstalez programul scaner-ului, „am dat iama” prin vrafurile de CD-uri (ce ordonat sunt!). Şi, supriză, am găsit un CD despre care nu ştiam! Curios, l-am ascultat şi… nişte înregistrări… vechi, antice şi de demult. Dacă memoria nu mă înşeală, s-ar putea să fie de prin anii 70! Două piese înregistrate numai Domnul ştie în ce condiţii… Dar ce nostalgii mi-au trezit!

Bineînţeles, calitatea pieselor, a înregistrărilor, a interpretării lasă mult de dorit. Dar… sunt ale noastre, fac parte din istoria noastră JUST M.E. (chiar dacă pe vremea aceea nici măcar porecla „Simion şi Telefunken” n-o primisem încă!). Şi, evident, ele „plătesc” tribut liniilor artistice ale vremurilor în care au fost compuse! Dar, de ce să ne ruşinăm de ceea ce face parte din trecutul frumos? Căci prezentul…

Vă las câteva zile cu aceste piese. Nu de alta, dar până luni voi fi plecat cu tinerii din biserică (şi nu doar din a noastră) la… Straja! La ski! Poate vom avea după aceea şi fotografii!

Rugaţi-vă ca Domnul să ne însoţească, să-i ocrotească  pe toţi tinerii şi copiii care vor fi cu noi şi să ne ajute să avem şi acolo, ca şi acasă, aceeaşi părtăşie la care suntem chemaţi de Mântuitorul nostru!

Deja mi-e dor de voi, prieteni şi fraţi din „Cetatea de piatră”!

Dar, iată şi „antichităţile”:

Sorrow

Nopţi de veghe

Despre marinelblaj

... surghiunul în viaţă e greu...
Acest articol a fost publicat în Amintiri, Frumuseţi, Muzichie, Pe gânduri, Trecător prin lume. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

9 răspunsuri la Sunt plecat…

 1. L.I. zice:

  drum bun si timp fain s-ai!

 2. marinelblaj zice:

  Mulţumim, L.I.! Să fiţi cuminţi în „Cetate” până mă intorc! 😀

 3. Strong Independent Woman zice:

  Eu tot nu inteleg cine era Simion si cine era Telefunken. Care era care?

  • marinelblaj zice:

   Dar e foarte simplu! Unul era Simion şi celălalt era Telefunken. E ca în relatarea lui Mark Twain, care spunea că a avut un frate geamăn care a murit şi că nici acum nu ştie care dintre ei era cel decedat! Acum… aici nu e vorba de deces, ci doar de faptul că nu sunt sigur dacă unul era celălalt, sau celălalte era… 😉

 4. Strong Independent Woman zice:

  Apropo, bine ca nu esti dus… sa vezi AIA ce aiurea e…

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.