R.M.N. absurd – ştiri pe scurt (în scris)


În curtea Combinatului Oltchim a fost descoperită o statuie reprezentându-l pe Constantin Roibu, directorul general al unităţii economice. Ulterior, reporterii au constatat că nu este vorba despre o statuie, ci este chiar personajul menţionat. Confuzia s-a datorat faptului că acesta se află acolo de aproape 20 de ani şi lumea a ajuns să creadă că e o statuie…
––––––––––––––––––––––––––––––-

De la Serviciul de informaţii externe (pe surse!) aflăm SENZAŢIONALA ştire că Dan Diaconescu, cunoscut sub pseudonimul „poporul”, căutat prin Europa timp de 24 de ore, a fost găsit în debaraua femeii de servici a unui hotel din Nisa. Întrebat ce caută acolo, „poporul” a răspuns:
– Veţi afla această informaţie senzaţională după ce voi încheia negocierile pentru Oltchim. Ceea ce trebuie să ştiţi este că eu şi poporul vom curăţa România de ciocoi. Deocamdată mai caut, fiindcă soluţiile de curăţat pe care le-am găsit aici nu curăţă deloc. Uite, nici pata asta de pe pantaloni n-a scos-o!

–––––––––––––––––––––––––––––-

Acuzat că a cheltuit pentru cosmetice şi parfumuri foarte mulţi bani din bugetul de protocol în timpul (fulgerător) cât a fost prim-ministru, Mihai Răzvan Ungureanu, cunoscut sub numele de cod M.R.U., s-a arătat şocat, declarând scurt: „Nu-mi miroase bine!”

 –––––––––––––––––––––––––––––-

Reporterii unui cunoscut canal (ce asociere de termeni!) de televiziune au declarat că au încercat să afle unde îşi petrece timpul Aurelian Pavelescu, în afara orelor în care face gălăgie la televizor. După investigaţii îndelungi, acesta a fost găsit căutând cu lanterna ceva sub dulapul din dormitor. Întrebat ce caută, acesta a răspuns: „Caut membrii partidului, că trebuie să organizăm Convenţia naţională săptămâna asta!”

 –––––––––––––––––––––––––––––-

Aflăm de la Organizaţia Mondială a Turismului că cea mai mare cameră de hotel a fost declarată camera în care s-a cazat Dan Diaconescu în perioada căutării investitorilor pentru cumpărarea Oltchim. Organizaţia a ajuns la această concluzie întrucât a fost informată că a încăput acolo nu doar Dan Diaconescu, ci şi poporul român care îl însoţeşte pretutindeni. Nu s-a aflat încă dacă a fost cazat acolo şi preşedintele Băsescu, căruia îi plac băile de mulţime…

 –––––––––––––––––––––––––––––-

Aflăm de la Asociaţia Off Shore Gaming, o agenţie independentă de tip „watchdog”, care monitorizează casa de pariuri sportive Offshore şi industria cazinourilor şi a pokerului online, că se interzice participarea preşedintelui Traian Băsescu la orice tip de poker ce implică folosirea cărţilor de joc, fiindcă s-a constatat că acesta are mereu „un as în mânecă”. Întrebat ce părere are despre această măsură, preşedintele a spus doar că „n-au ei interdicţii câţi aşi am eu!”

––––––––––––––––––––––––––––––

Mihail Neamţu, preşedintele formaţiunii „Noua Republică”, nu mai este de găsit de câteva zile. Circulă zvonul că s-ar afla în zona Scăieni – Prahova, unde ar studia modelul falansterului lui Teodor Diamant, în vederea organizării formaţiunii şi a ţării după acest model, în eventualitatea câştigării alegerilor din anul 2062. Se speră că studiul nu va dura chiar până atunci…

–––––––––––––––––––––––––––––
O ştire de ultimă oră. Trezit brusc (ca de obicei) din somn, Crin Antonescu i-ar fi telefonat premierului Victor Ponta, cerându-i să pună cumva capăt scandalului privind privatizarea Combinatului Oltchim şi să găsească o soluţie sau un model care să funcţioneze fără abur(eli). Se zvoneşte că la răspunsul premierului, cum că se pregăteşte „să copieze modelul privatizărilor poloneze”, Antonescu ar fi replicat scurt, între două căscaturi: „Fă cum ştii mai bine, numai nu pronunţa cuvântul ‘copiat’ sub nicio formă!”

Despre marinelblaj

... surghiunul în viaţă e greu...
Acest articol a fost publicat în Mioritice, Smile..., Trecător prin lume, Zâmbet sau rictus?, Ştiri. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Un răspuns la R.M.N. absurd – ştiri pe scurt (în scris)

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.