BREAKING NEWS! Stefani Joanne Angelina Germanotta…


Atenţie! Acesta este un pamflet… amar! Iertaţi, vă rog, amărăciunea!

Sunt foarte supărat!
După ce ni s-a arătat ce-au făcut mulţimile aşteptând ca vedeta să se trezească din somnul dulce de dimineaţa până-n prânz, după ce am văzut maiestuoasa coborâre din autocar şi întâlnirea cu fanii în delir, dar… am ratat concertul (un fel de-a spune „ratat”!), după ce am văzut uimitoarea plimbare prin parcul Herăstrău cu diva mâncând popcorn (wow! ce „boom” comercial îi va paşte pe cei care i-au vândut vedetei popcornul din care, extraordinar!, a mâncat până şi căţelul ei… Îmi şi imaginez cum va arăta de mâine toneta de unde a cumpărat popcorn-ul: „Cel mai special popcorn! Până şi Gaga Lady l-a preferat!”)… deci, după ce am văzut toate acestea invadând canalele de ştiri, am ratat cel mai important punct al „evenimentului românesc de talie mondială”: PLECAREA!

Nu ni s-a arătat dacă a păşit pe scara avionului cu dreptul sau cu stângul, ceea ce e impardonabil, nu ştim dacă a lansat bezele care să şteargă lacrimile fanilor abandonaţi din nou (pentru a câta oară?) în braţele maneliştilor autohtoni (eh! nu că nu le-ar fi bine şi acolo!), nu ştim dacă avionul particular a decolat în sunet de motoare sau pe fond sonor de „Alejandro”… nu ştim nimic!

Şi pentru că acest „nu ştim nimic” vine să se suprapună peste un deja naţional „nu ştim nimic” sunt foarte supărat!

Ce să mai vorbesc despre faptul că formidabilii noştri oameni de televiziune ne dezamăgesc tot mai mult, pierzând prin aceste „ratări” noţiunea de… „breking news”! De-acum, putem să spunem mai degrabă „breaking hearts”, că se potriveşte mai mult! Asta dacă e să ne gândim la inimile zdrobite rămase în urmă…

P.S. Ştiu! Mi se poate aduce aminte că acelaşi lucru se petrecea şi pe vremea Beatles-ilor şi a altora. Dar asta nu face decât să mă ducă cu gândul la faptul că, în vreme ce zăcămintele naturale de petrol, cărbune, gaze naturale sunt epuizabile, omenirea ignoră cu desăvârşire o resursă (cât se poate de… naturală) care nu pare a fi epuizabilă: ignoranţa (ca să nu-i spun altfel!). Mai rămâne să descoperim acest lucru şi, mai ales, cum poate fi această resursă transformată în forţă motrice pentru maşinile existente în lume! (Aş avea eu o propunere, dar mă tem că va fi considerată… ofensă!)

… pentru fotografia de mai sus…

Blue Goose Rag, by Charles Leslie Johnson

 

Of, lume! De ce te grăbeşti cu atâta bucurie spre dezastru?

Despre marinelblaj

... surghiunul în viaţă e greu...
Acest articol a fost publicat în Întrebări... stânjenitoare, Disperări, Muzichie, Sare... amară, Smile..., Trecător prin lume, Zâmbet sau rictus?, Ştiri. Pune un semn de carte cu legătura permanentă.

Un răspuns la BREAKING NEWS! Stefani Joanne Angelina Germanotta…

  1. gh80iulian zice:

    …omenirea ignora ignoranta(ceea ce e f normal ,cind esti ignorant);dar nu o ignora cei ce exploateaza omenirea si toate resursele ei… 🙂 😦

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.